Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

На Гергьовден в Несебър отварят детска градина с плувен басейн06 Май 2009, СрядаПрез почивните дни община Несебър съобщи още, че организира парти за всички бъдещи и настоящи майки и техните деца на 7 май от 16.00ч. в Южния парк на град Несебър със забавления и изненади. Специални гости на събитието са представители на списание „9 месеца”.

Обновената детска градина „Яна Лъскова” в Несебър ще отвори врати на 6 май от 11 часа, съобщиха от пресцентъра на общината. Освен с всички екстри, детското заведение разполага и с плувен басейн в двора си. За децата е създаден атракционен кът, в близост до открития басейн. Родителите им ще бъдат зарадвани с широк и удобен паркинг към сградата, на който ще могат спокойно да оставят колите си, когато водят, или взимат малчуганите. „Община Несебър осъществи успешно този смел проект, който ще се превърне в пример за модернизирането на детските градини в страната, за да растат малките в най-добрите условия, които заслужават!”, коментира кметът Николай Димитров. Новата детска градина ще може да поеме над 250 деца в единадесет групи. Цялата застроена площ на заведението е 3200 кв.м. Общо четири детски градини предстои да бъдат открити в Община Несебър – в Стария град, в Равда и Свети Влас.  Общината осигурява и по 2000 лв. безвъзмездно за всяко новородено дете.

През почивните дниобщина Несебър съобщи още, че организира парти за всички бъдещи и настоящи майки и техните деца на 7 май от 16.00ч. в Южния парк на град Несебър със забавления и изненади. Специални гости на събитието са представители на  списание „9 месеца”.

/Медия Инфо, 5 май 2009 г./

http://www.nessebarmedia.com


Прочетено: 3103 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Старият Бургас Пристанище Приморско Слънчев бряг не е само строителен обект Мой хороший знакомый из Бургаса хотел приморец Пожарната в Бургас Кокили за Строители!!! Река Сена, Париж от Бутик Кръст за Бургас Дружинката
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
5
6
7
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development