Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Несебър дава 300 000 лв. за още 70 полицаи през летния сезон



06 Май 2009, Сряда



С друга докладна по искане на директора на бургаския колеж по туризъм Братой Копринаров съветникът Румен Кулев предлага да бъде отпусната сумата от 10 000 лв за закупуване на компютърни конфигурации и технически съоръжения за обогатяване техническата база на колежа.

Данните са от докладна записка на кмета на Община Несебър Николай Димитров.Тя е включена в проекта за дневен ред за заседанието на Общинския съвет на 8 май. С докладната се иска съветниците да дадат съгласие за сумата, която ще бъде изразходвана за заплащане на командировъчните разходи на 70 допълнителни  полицаи за нормално протичане на летния туристически сезон.

С друга докладна по искане на  директора  на бургаския колеж по туризъм Братой Копринаров съветникът Румен Кулев предлага да бъде отпусната сумата от 10 000 лв  за  закупуване на компютърни конфигурации и технически съоръжения за обогатяване техническата база на колежа.

В проекта за дневен ред са  включени 34 точки, между които и одобряване на схемите за търговия на открито в Несебър и Обзор, актуализиране на бюджета, а също така и приемане на първо четене на Наредба за изграждане и опазване на зелената система на територията на община Несебър, и на второ четене - на Наредбата за реда за придобиване и разпореждане с общинско имущество.

11 от точките са за частични изменения на подробни устройствени планове /ПУП/ за урегулирани поземлени имоти /УПИ/, доминиращо в Слънчев бряг-запад. Но има и такива за Св.Влас, Обзор, Гюльовца и Кошарица.

http://www.nessebarmedia.com


Прочетено: 3361 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
София от Копитото улична картина Южен парк камини pepi Попрошайка воробей Международен Семинар на фризьорите София Pepi бургас Бургас, Флора 2008
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development