Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Емел Етем на Гергьовдем



05 Май 2009, Вторник





Гости в предаването „Жените” на Гергьовден ще бъдат: вицепремиерът и министър на Извънредните ситуации - Емел Етем; Анита Комитска – етнолог, Мария Недялкова - създател и директор на Дневен център за деца и възрастни с умствени увреждания „Достойни българи”; Диана Ганчева - Главен специалист в отдел „Аварийно спасителни дейности” към дирекция „Гражданска защита” в София-град.

Темата в дамското токшоу по БНТ на 6 май, сряда, е посвена на символите на празника Гергьовден. Какви са народните вярвания и кои са най-традиционните обреди по българските земи за Гергьовден? Каква е празничната трапеза и какви са ритуалите около гергьовското агне? Гергьовден - празнуват го всички българи.

И тъй като 6 май освен, че е Гергьовден, е и ден на храбростта, гостите в студиото на Марта Вачкова ще си говорят за обикновените хора, които се превръщат в герои. Оказва се, че най-често точно обикновените хора са тези, които правят истински ценните и големи неща. Кои са тези хора и всеки от нас ли може да бъде герой? Предаването ще разкаже историята на една жена, постъпила наистина геройски, създавайки сама свой Дневен център за хора с увреждания. Вицепремиерът и министър на Извънредните ситуации Емел Етем ще коментира как по време на криза си проличава кой може да бъде герой. Госпожа Емел Етем ще сподели за доброволческите отряди по време на извънредни ситуации.




Прочетено: 4500 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Ротари Клуб Бургас поздравява Петко Сиреков Пресдтавяне на книгата Родът Сирекови МАШИНА ЗА ШЛАЙФАНЕ НА СТЕНИ И ТАВАНИ 1099 ЛВ.ТИП ЖИРАФ+ ПРАХОСМУКАЧКА kq Индивид в Червено море аз ПЕПИ Етнографски музей Бургас Конкурс прическа Бургас 2009 ухажване Созопол
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development