Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

С празнична програма ще бъде открит Бургас Плаза Мол днес



Ключови думи:
23 Април 2009, Четвъртък





Тони Димитрова, Димитър Рачков и Адреналинките ще отбележат официалното откриване на първия търговски център от съвременен тип в Бургас  

Бургас Плаза – първият търговски център от съвременен тип в Бургас ще бъде официално открит днес с празнична програма, започваща в 18 часа. Известният актьор и телевизионен водещ Димитър Рачков се завръща в родния си град, за да повиши настроението на всички гости и клиенти в специално представление заедно с Адреналинките. Друга знакова личност за Бургас – певицата Тони Димитрова ще поздрави всички гости с едночасов концерт, веднага след шоуто на Димитър Рачков - от 18.30 до 19.30 часа.  

Обектите в търговския център започнаха поетапно да отварят врати през месец март, когато лидерът в търговията на дребно в Европа - Карфур откри на територията на мола първия си хипермаркет в България. За първи път в България, чрез новия мол, навлиза и най-голямата верига за козметични и парфюмерийни продукти в Европа - Дъглас, разполагаща с над 900 магазина в Европа и САЩ.  

Бургас Плаза предоставя на жителите и гостите на Бургас и региона възможността да пазаруват в известни модни магазини като Marks&Spencer, Kenvelo, Benetton, Adidas, Mango, Terra Nova, Интерспорт и Sport Depot - най-голямата верига спортни магазини в България.Премиерата на Esprit в Бургас е с ключов магазин от 500 кв.м. Клиентите могат да избират от най-актуалните колекции на марката, които се представят едновременно във всички официални магазини.     

За първи път в Бургас отвориха врати немският търговски лидер New Yorker, както и британската верига за продажба на стоки за майката и детето Mothercare. С 697 магазина в 25 страни New Yorker е една от най - големите международни вериги за търговия с дрехи и аксесоари, ориентирана към вкуса и предпочитанията на младите хора. На разположение на посетителите на Бургас Плаза са и най-голямата верига за търговия с обувки в Европа Deichmann; dm, предлагаща дрогерийни стоки и специализирани хранителни продукти, както и веригата магазини за бяла и черна техника Domo.  

Сред ключовите наематели в Бургас Плаза са също така водещите вериги за бързо хранене, които отварят първите си обекти в Бургас - Costa Cafe, KFC, ресторант Fancy и Subway, както и най-голямата верига за кафе заведения в света Starbucks. В мола ще бъде и третият обект на Mc Donalds в града. 

За първи път в Бургас влиза марката Inmedio, част отЛагардер Сървис България - магазини с международни стандарти, които предлагат списания и книги, цигари и други тютюневи изделия, храни и напитки, сувенири, канцеларски материали и играчки. 

Молът се намира в северната част на града – на бул.Транспортна, в близост до магистрала от София. Инвеститор на търговския комплекс е Бургас Плаза АД (собственост на Gort Holding и Bridgecorp), а размерът на инвестицията надхвърля 60 милиона евро. Архитектурният проект е дело на арх. Илиан Илиев (студио “Планинг”), главен изпълнителе ATEngineering ръководството на проекта се осъществява от SAVANT, а ексклузивен консултант е Colliers International България.







Прочетено: 4832 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
1
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Декоративни дървени конструкций Underground строителство аз Бургаският мост Кукерски карнавал гр. Разлог 2015 Кокили за Строителите-супер НОВО!!! закачалки 2 Флора Бургас 2009 централна градска тоалетна Летен театър лека вечер Катедрала в Париж от Бутик
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development