Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

МАЯ НЕШКОВА НАПРАВИ ФУРОР В СЪРБИЯ С НОВ ХИТ



Ключови думи:
21 Април 2009, Вторник





Истински фурор направи Мая Нешкова на Великденския си рецитал в Босилеград, Сърбия снощи, при това с чисто нова песен, която дори и българската публика още не е чувала. Броени дни преди големия си концерт в зала 1 на НДК на 29 април, обичаната певица направи премиера на две от песните от новия си албум, като генерална репетиция за мащабния си софийски спектакъл. Едната от тях – „Имен ден” (по музика и аранжимент на Кирил Икономов и текст на Лозан Такев) буквално „взриви” младите зрители сред публиката, които станаха на крака и дори започнаха да пеят парчето, без преди това никога да са го слушали. Документален видеозапис на това изпълнение запечата неповторимите емоции, които изпита Мая Нешкова и почитателите й от Босилеград - клипчето може да се види на нейния официален сайт http://www.mayaneshkova.com/. Разбира се, нямаше как концертът да не мине без най-популярните й шлагери „Честит рожден ден”, „Конче вихрогонче” и „Слънчева обич”. Специално за най-светлия християнски празник, чаровната софиянка подари на феновете в Сърбия великолепното си изпълнение на баладата „Храмът”. Във Великденския празник участваха още един от първите айдъли – Теодор Койчинов, няколко балетни формации, илюзионисти от Перник. Водеща бе известната поетеса Евгения Гешева, написала друга от новите песни на Мая Нешкова – „Самодива”.

Певицата е на финалната права по записването на последния си студиен албум, който ще излезе в деня на неговата премиера – 29 април. За подобаващото му представяне Мая Нешкова готви грандзиозен спектакъл. Тя обаче пази в тайна какви изненади ще има за зрителите в зала 1 на НДК, а касиерките са доволни, че билетите за шоуто се продават като топъл хляб.






Прочетено: 4935 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
камини всичко за отопланието Божидара -спокойствие в морската градина kq ухажване Странджански извор честит рожден ден Американски Кокили за Строители GRAPHILLA 2009, Бургас pepi камини централна градска тоалетна Флора Бургас 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development