Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Бургас Плаза Мол - първият търговски център от съвременен тип в Бургас ще бъде факт на 23.Април



Ключови думи:
21 Април 2009, Вторник



Тони Димитрова, Димитър Рачков и Адреналинките ще отбележат официалното откриване на първия търговски център от съвременен тип в Бургас.

Тони Димитрова, Димитър Рачков и Адреналинките ще отбележат официалното откриване на първия търговски център от съвременен тип в Бургас.

Бургас Плаза – първият търговски център от съвременен тип в Бургас ще бъде официално открит с празнична програма на 23 април 2009 г., четвъртък, от 18 часа.   Известният актьор и телевизионен водещ Димитър Рачков ще се завърне в родния си град, за да повиши настроението на всички гости и клиенти в специално представление заедно с Адреналинките. Друга знакова личност за Бургас – певицата Тони Димитрова ще поздрави всички гости с едночасов концерт, веднага след шоуто на Димитър Рачков - от 18.30 до 19.30 часа. 

Обектите в търговския център започнаха поетапно да отварят врати през месец март, когато лидерът в търговията на дребно в Европа - Карфур откри на територията на мола първия си хипермаркет в България. Той е разположен на 13 000 кв. м., от които 8 300 кв. м. търговска площ. Целият търговски център е построен на 52 дек., с 39 000 кв. м. разгърната застроена площ. В двуетажната сграда има над 90 магазина (26 000 кв.м. търговска площ), ресторанти и кафенета. Бургас Плаза е първият шопинг мол в България с открит паркинг, разположен на покрива на хипермаркета.

За първи път в България, чрез новия мол, навлиза немската верига за парфюми Дъглас. В търговския център откриват обекти Costa Cafe, KFC, McDonald’s, ресторант Fancy, Subway и най-голямата верига за кафе заведения в света Starbucks. Сред ключовите наематели в Бургас Плаза са също така веригите за облекла New Yorker, Marks&Spencer, Kenvelo, Benetton, Esprit, Adidas, Mango, Terra Nova, Mothercare, Sport Depot и Интерспорт; най-голямата верига за търговия с обувки в Европа Deichmann; dm, предлагаща дрогерийни стоки и специализирани хранителни продукти, веригата магазини за бяла и черна техника Domo, както и Inmedio, специализиран магазин за българска и чуждестранна преса цигари и други тютюневи изделия и аксесоари, карти за телефони, лотария, храни и напитки, сувенири, канцеларски материали и играчки.

Молът се намира в северната част на града – на бул.Транспортна, в близост до магистрала от София. Инвеститор на търговския комплекс е Бургас Плаза АД (собственост на Gort Holding и Bridgecorp), а размерът на инвестицията надхвърля 60 милиона евро. Архитектурният проект е дело на арх. Илиан Илиев (студио “Планинг”), главен изпълнител е ATEngineering ръководството на проекта се осъществява от SAVANT, а ексклузивен консултант е Colliers International България.



Прочетено: 11457 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Странджа, старите дървета Пътна помощ Бургаски залез.JPG оферта заем pepita Конкурс прическа Бургас 2009 Богориди, Бургас ahtopol Алекс Кукерландия 2011, Ямбол Мото клуб Камини CLAM
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development