Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Подменят с нови неугледните РЕП-ове по главните улици в Бургас



Ключови думи:
16 Април 2009, Четвъртък





Започна подмяната на павилионите за продажба на вестници и списания в Бургас. Новите РЕП-ове са изцяло с нова визия, одобрена от експертен съвет, направени са от модерни материали и са еднакви по размери и цвят. Вече са подменени 6 павилиона. Те са на улиците. „Александровска”, „Богориди”, „Сан Стефано” и площад „Тройката”. До края на седмицата ще бъдат монтирани още 26. Новите РЕП-ове са на разпространителските фирми БИС, Бургас прес, Виктория Комерс, Жени Колева, Сенатор и Черноморски фар.

Във времето до предстоящите избори се очаква да се разпространяват много предизборни материали. Независимо, че с писма от всички партии ще бъде изискано да лепят плакатите си само на определени места, много вероятно е новите павилиони също да се окажат обект на предизборни акции. Разпространителските фирми ще се грижат за опазването на собствеността си, но общинската администрация апелира към проява на бдителност от всички граждани.

Предстои изготвяне на актуален списък на регламентираните места за поставяне на плакати и афиши в града. Той ще бъде изработен от Дирекция „Икономика и стопански дейности” и архитектите на общината, съвместно с териториалните директори и оповестен своевременно.

 



Прочетено: 2361 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
аз Воробей от страха полез на стенку фонтанът на площада Spirit of Burgas Мой хороший знакомый из Бургаса Пристанище Приморско Az sym ot Burgas Източен лопох цвят РК Община Бургас ФОН Вече съм голяма
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development