Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Кръгла маса дискутира проблемите на реда, спокойствието и нощния живот в Айтос



Ключови думи:
10 Април 2009, Петък





Кръгла маса за проблемите на нощния живот в Айтос беше организирана по повод заповед на кмета на Общината за ограничаване на работното време на питейните заведения и последвалата декларация от страна на Търговско индустриалния бизнес клуб с настояване за отмяна на ограниченията. Това беше конкретният повод за дебата, който се проведе в понеделник с участието на представители от Общинската администрация, Общинския съвет, Бизнес клуба, РПУ-Айтос, училищата, Комисията за закрила на детето, частни охранителни фирми и други заинтересовани страни. Покрай конкретната тема, свързана с подготвените от администрацията промени в Наредба №3 за опазване на обществения ред, възникнаха много въпроси, свързани с необходимостта от единодействие на институциите, службите и фирмите за гарантиране на спокойствието и обществения ред на територията на община Айтос.
Около масата всички признаха, че най-важното условие за сигурността на айтозлии и децата е контролът, който трябва да бъде регламентиран в промените. И още – всички заинтересовани страни да поемат своите отговорности и стриктно да спазват закона и новите текстове в общинската наредба. Бяха направени много предложения, някои рационални, други – не до там. По-малко бяха изводите, които могат да изкристализират като регламент в Наредбата.
Стана ясно, че администрацията вече е внесла своите предложения в Общинския съвет. Неговите представители на срещата пък обещаха въпросът да бъде разгледан приоритетно в заседателната зала.


Прочетено: 2339 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Miss Sixty През поколение полети и пристани 01 розичка Родното небе Община Бургас бункер В солнечный день pepi Морска градина Бургас Мото клуб
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development