Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

ВЕНЕТА РАНГЕЛОВА СЪБРА ЗЛАТНИТЕ СИ ХИТОВЕ В НОВ ДИСК



Ключови думи:
03 Април 2009, Петък





20 години след като диско манията завладя България, певицата Венета Рангелова издаде дълго чакания си албум „The Best” от поредицата „Златна класика”. След 9-годишна пауза тя направи подбор на най-големите си хитове от началото на нейната самостоятелна кариера до днес. В албума звучат лирични балади и диско парчета – песни от двата стила, които дадоха звезден статус на русокосото миньонче през 80-те години. Сред най-популярните са: „Обещай ми светло минало”, „Почакай, лято”, „Вчера”, „Прощавай, мамо”, „Робинзон”. Дълго време Венета Рангелова бягаше от градската суета и преднамерената показност. Намерила е пристан в столичния квартал Княжево, защото чистият въздух, спокойствието и зеленината я привличат повече. Умишлено е наложила по-бавни темпове и не пришпорва кариерата си в последните години. Смята, че в момента родната попмузика изживява своя ренесанс. Това, което не е направила досега, й предстои да стори. Не е от тези, които се заблуждават и не живее с илюзии. Днес й липсва истинския концертен живот и няма как да е другояче, след като е реализира над 3000 концерта у нас и в чужбина. И сега Венета пътува из цяла България за участия там, където я канят. Не може да замени с нищо енергията, която получава от българската публика. До месец певицата обещава и пищна промоция, за да изпее няколко балади и диско песни от албума на живо пред приятели и най-верни почитатели.

Венета Рангелова е една от първите изпълнителки, която реализира мечтата си да създаде собствена музикална школа по вокална постановка, солфеж и поп пеене. От две години подготвя усилено кандидат-студенти и музикални момичета и момчета, които искат да развиват своя талант. Надява се, че и най-младите почитатели на мелодичната българска поп песен ще открият магията на 80-те години в албума с най-хубавите й песни. Освен с компактдиск, русокосата певица е с нова визия – още по-вталена и с дълги къдрави коси, както във времето, когато беше яхнала диско вълната у нас. Известно е, че от няколко години Венета е разделена със съпруга си Бойко Неделчев и най-вероятно скоро ще приключи брака си и юридически. Готова е за нова връзка, но само с мъж, който да е нейния принц на бял кон. Слухове приписаха на Венета Рангелова няколко пластични намеси, но изпълнителката споделя, че все още не е прибягвала до услугите на хирурзите. В бъдеще няма притеснения да се подложи на някои козметични корекции по все още момичешкото си тяло. В момента Венета започва работа над свои нови авторски песни, които иска да събере в албум с работно заглавие “Утре”.

 



Прочетено: 3461 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Созопол оферта заем Четвърти рожден ден ЛРД отбор ВИК УСЛУГИ БУРГАС Фен Площад Тройката, Бургас Храбрая ворона Община Бургас Ремонтиране рециклиране носачи на BMW E46
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development