Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

ДЕКЛАРАЦИЯ от Съюза на свободните писатели- гр. Бургас26 Март 2009, Четвъртък

С дълбоко възмущение узнаваме за декларацията срещу телевизия СКАТ, приета на заседание на Общински съвет- Бургас на 25 март 2009 година.

Общинските съветници, подкрепили тази декларация, са същите онези, които гласуваха за построяването на джамия в комплекс “Меден рудник”- Бургас, трасирайки по този начин пътя на пълзящата ислямизация на България.

В резултат на твърдия отпор, който получиха от гражданското общество в Бургас, огласен най- вече от екрана на телевизия СКАТ, след 3- месечни увъртания и дебати те най- после прегласуваха своето решение, като същевременно успяха да повишат осезателно етническото напрежение в града ни.

Да се стремиш да ислямизираш града си, в който няма мюсюлмани, и да се опитваш от 21- ви век да го върнеш в мрачното и кърваво средновековие на турското робство, осакатявайки историческото му развитие не е нищо повече от едно отявлено предателство.

А да не се покаеш за престъплението си, да не го осъзнаеш, обвинявайки за своето безумие народа си, като се опитваш да убиеш свободното слово в една демократична държава е проява единствено на лицемерие, наглост и липса на всякакъв морал.

Съюзът на свободните писатели- Бургас, остро осъжда декларацията на Общинския съвет- Бургас срещу телевизия СКАТ, защото тя е незаконна, неморална и престъпна по отношение свободата на словото и разкриването на обективната истина. 
 
Председател: Стоян Георгиев
Заместник- председател: Венета Ташева
Прочетено: 11790 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
260
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Републиканска след ремонта попътна Заслон в местност Живия огън Рмонтира пециклира шарнирни болтове носачи изгрев бл.29 вх.7 Черноморец-Поморие Художник pepi Пази се Флора Бургас 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development