Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

ДЕКЛАРАЦИЯ от Съюза на свободните писатели- гр. Бургас26 Март 2009, Четвъртък

С дълбоко възмущение узнаваме за декларацията срещу телевизия СКАТ, приета на заседание на Общински съвет- Бургас на 25 март 2009 година.

Общинските съветници, подкрепили тази декларация, са същите онези, които гласуваха за построяването на джамия в комплекс “Меден рудник”- Бургас, трасирайки по този начин пътя на пълзящата ислямизация на България.

В резултат на твърдия отпор, който получиха от гражданското общество в Бургас, огласен най- вече от екрана на телевизия СКАТ, след 3- месечни увъртания и дебати те най- после прегласуваха своето решение, като същевременно успяха да повишат осезателно етническото напрежение в града ни.

Да се стремиш да ислямизираш града си, в който няма мюсюлмани, и да се опитваш от 21- ви век да го върнеш в мрачното и кърваво средновековие на турското робство, осакатявайки историческото му развитие не е нищо повече от едно отявлено предателство.

А да не се покаеш за престъплението си, да не го осъзнаеш, обвинявайки за своето безумие народа си, като се опитваш да убиеш свободното слово в една демократична държава е проява единствено на лицемерие, наглост и липса на всякакъв морал.

Съюзът на свободните писатели- Бургас, остро осъжда декларацията на Общинския съвет- Бургас срещу телевизия СКАТ, защото тя е незаконна, неморална и престъпна по отношение свободата на словото и разкриването на обективната истина. 
 
Председател: Стоян Георгиев
Заместник- председател: Венета Ташева
Прочетено: 10436 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
123
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Руски паметник, Бургас Конкурс прическа Бургас 2009 Бургаският кей пчела флора 2008 Бургас., ФЛОРА 2008 созопол честит рожден ден Странджа Гората над Ахелой
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development