Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

ЛИЛИ ИВАНОВА В „ЕМИГРАНТИ”Ключови думи:
07 Март 2009, Събота

При една съвсем случайна среща в Монтрьо Мартин Карбовски се запозна с Емилия de Vevey – една българка, живееща от години в Швейцария. Емилия покани екипа на „Емигранти” в една от двете си къщи на самия бряга на Женевското езеро.


Емилия е от стара софийска фамилия. Емигрирала е преди ‘89 година и не се е връщала в България от 1992 г., когато майка и умира. Спомените й за България са избледнели. Единственият й ярък спомен е Лили Иванова, с която младостта й я сблъсква в прословутия апартамент на ул. „Оборище”, когато примата все още е женена за Янчо Таков. Емилия все още пази автографите си от Лили.


Историята на живота си Емилия определя като „красива” – след развода с първия си съпруг – българин - заедно с невръстния си син заминава от България с твърдото намерение да се омъжи повторно – този път за чужденец. И успява – на два пъти! Вторият й съпруг е швейцарец, когото среща съвсем случайно на улицата и се омъжва за него едва след месец. Живеят заедно три години до смъртта му. Сега Емилия е щастливо омъжена за седем години по-младия от нея банкер Доминик, живее в прекрасна къща на брега на Женевското езеро, притежава още една къща в съседство и е много доволна от живота си. Обича България, но не иска синът й да се ожени за българка, защото изграденият образ на българката в Швейцария е един-единствен - еротична танцьорка в стриптийз бар, а разликата между момичетата в България и Швейцария според нея е, че „швейцарките знаят какво искат – нищо че са грозни”.


Емилия покани Лили Иванова да гостува в дома й на брега на Женевското езеро. Единственото условие, което тя постави е Лили да й занесе като подарък от България зелева чорба. „Това за мен е един доста скъп комплимент!” – коментира изненадващото послание примата и обеща да й отиде на гости.


„Емигранти”, събота, 7 март 2009 година, 18:00 часа,

Нова телевизия

 Прочетено: 2923 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Конкурс прическа Бургас 2009 Машините на Леонардо Маската Строителна фирма ES.TI.&.aDDesign ЕООД Парк в Бургас, Младежки дом Преставяне на книгата РОДЪТ СИРЕКОВИ красиви по всяко време честит рожден ден Конкурс прическа Бургас 2009 Кукерландия 2011, Ямбол Международен Семинар на фризьорите София
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development