Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

МИРА ДОБРЕВА В „МАЙКИТЕ” специалния проект на „Горещо”, посветен на майчинството, очарователната новинарка разказва, че е сънувала как трябва да се казва синът й



Ключови думи:
07 Март 2009, Събота





Тази събота 7 март 2009 година от 22:00 часа телевизионният таблоид „Горещо” ще излъчи втория епизод от своя специален проект „Майките”, който е посветен на звездата на „По света и у нас” - Мира Добрева, дъщеря й Лори и Жоро Торнев-младши. Публичният образ на очарователната новинарка винаги се свързва с перфектна визия и професионализъм. След толкова години на екран, тя си дава сметка, че е време да направи нова крачка в живота. И тъй като в едно семейство раждането на бебе е следваща крачка, тя не се поколебава да напусне новините, за да се отдаде на майчинството. В момента, в който спира да се появява на екран, по кориците на списания и по светски мероприятия, разбира и кои са приятелите й.

Малкият Жоро се ражда през август. Мира е качила 28 килограма по време на бременността. Налага се да ходи при диетолог, за да влезе във форма. След появата на бебето животът й е много различен. „Сега съм посветена изцяло на семейството!... Животът не е на Мира Добрева, а е на Мира Торнева по-скоро!” За разлика от публичния си образ на жена, която винаги е в подходящата форма и със страхотна визия, сега не винаги е така подредена както й иска. „Знаеш ли – минавали са цели часове и в края на деня се поглеждам и си казвам: „А! Аз съм се затъжила за себе си и не съм се виждала с дни в огледалото!” И това е най-прекрасното нещо, което мога да кажа всъщност, защото въобще не ме интересува как изглеждам!” Има период, в който опитва да е идеална на всички фронтове, но разбира, че греши много и не може всичко да е идеално като по филмите и в книгите. Сега иска само да се грижи добре за децата си - най-голямата награда ще е един ден те да кажат, че е страхотна майка.

Малкият Жоро отсега показва характер - малко спи, малко се храни, плаче много, а това е трудно за една майка. „Трябва да имаш огромно търпение, за да си майка – не можеш да си представиш, че ще родиш кукла. Куклите ги дават в магазина, а тези ги изпраща Господ!”  Бащата помага много. „Да си баща е огромна отговорност – също толкова огромна отговорност, колкото и да си майка. Ти не можеш просто да направиш едно дете – ти го гледаш така, както го гледа и майката. Аз съм безкрайно щастлива жена, имайки такъв мъж до себе си!”

„Мама е страхотна!” – казва Лори. Тя изобщо не ревнува от братчето си и разбира, че в момента вниманието на майка й към нея не може да бъде толкова голямо, колкото към малкия Жоро. Мира е дотолкова обсебена от „малкия човек”, че един ден прави грешка, която я кара да се срамува да погледне дъщеря си в очите. „Спомням си - бейбифона е бил включен в стаята, в която е тя, а аз съм там, където е предавателят. Аз не знам това и говоря на бебето: „Милото зайче на мама! Единственото щастие на мама! Единственото слънчице на мама!” И тя е чула това в другата стая! Само дойде и ми каза: „Мамо, и аз съм твоя дъщеря! Нали не само него обичаш, толкова, колкото показваш?” Тогава осъзнах каква глупост съм направила - несъзнателно. Разбира се, че не го мисля, защото две са слънцата в моя живот и две са истинските щастия в моя живот – това са двете ми деца!” Мира не знае дали една майка може да разделя любовта към децата си. „Аз ги обожавам еднакво!” Лори е на десет и много помага на майка си в гледането на бебето. Според Мира е добре за една майка да има толкова голяма дъщеря, защото може изцяло да разчита на нея.

По какво се различават двете бременности на Мира Добрева и иска ли тя да има трето дете? Успява ли е режисьорът Жоро Торнев да направи картинката от видеозона по-ясна и какви са причините, наложили спешното израждане на Жоро-младши? Защо трябва да се поощрява кърменето и коя е най-добрата инвестиция при отглеждането на децата?


„Горещо”, събота, 7 март 2009г., 22:00 часа, Нова телевизия.



Прочетено: 4495 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Машините на Леонардо Източнокатолическата черква pepi бургас димитров ден спретната къщурка вместо сняг на Коледа pepi Бургас, Флора 2008 Конкурс прическа Бургас 2009 завихряне Aerogara Byrgas
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development