Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Информационен бюлетин на МВР, Бургас



05 Март 2009, Четвъртък





На 04.03.т.г. за времето от 02.30 ч. до 03.00 ч. от бензиностанция «Химпекс» в Китен, в момент на отсъствие на служителя е извършена кражба на 40 ваучери на стойност около 400 лева и парична сума от 300 лева. В резултат на бързите оперативно-издирвателни мероприятия, предприети от служителите на Районно управление на МВР - Приморско и със съдействието на служителите от Пето Районно управление на МВР - Бургас са задържани извършителите на кражбата - това са : 22 годишните Д.Д., А.Х. и Т.К., и тримата от Бургас, които се придвижвали с л.а. «БМВ», с бургаска регистрация. От лицата са иззети вещите - обект на престъпление. В резултат на допълнителните действия на полицейските служители е установено, че младежите са извършители на още шест кражби от кафе-апарати, разположени на територията на Приморско, осъществени за периода на месеците февруари и март тази година. При две от извършените кражби са участвали и други младежи от Бургас, чиято самоличност е в процес на изясняване. Работата по цялостно документиране на престъпната дейност на лицата продължава от служители на Районно управление на МВР - Приморско.

           На 03.03.т.г. около 15.45 ч. в Полицейски участък - Обзор е получено съобщение за възникнал скандал, последван от сбиване, осъществени в пенсионерския клуб в с. Приселци. Установено е, че пререканието е възникнало по битови причини / стара вражда/ между 39 год. А.Б. от Стражица / живеещ в с. Приселци/ и 67 год. П.С. от с. Приселци, съдържател на пенсионерския клуб. В резултат на сбиването в тежко състояние в Спешния център на варненската болница, с порезна рана на лицето, без опасност за живота, е откаран 39 год. А.Б. По думите на свидетели : двамата мъже се скарали и П.С. ударил А.Б. с юмрук, след което взел бирена бутилка и го ударил в главата. Бутилката се счупила, но П.С. продължил да удря А.Б. с парче от бутилката. Мъжете са разтървани от свидетели на инцидента, които повикали и екип на «Бърза помощ». Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР - Несебър.

      На 04.03.т.г. около 03.30 ч. в Районно управление на МВР - Созопол е получено съобщение за това, че в МБАЛ - Бургас е приета с множество порезни и прободни рани  по различни части на тялото и с опасност за живота 58 годишната Я.С. от с. Извор, общ. Созопол. Констатирано е, че жената е наранена по време на сън от съпруга й - И.С., 62 годишен, който й нанесъл порезни рани по лицето, ръцете и прободни рани в областта на корема и бедрата. Мъжът е задържан в Районно управление на МВР - Созопол със заповед за срок от 24 часа, но поради здравословни проблеми и лекарско предписание е настанен в Центъра за психично здраве - Бургас. Към момента състоянието на пострадалата жена е стабилно и живота й е извън опасност. По данни на близки до семейството мъжът страдал от тежко заболяване, което вероятно е изострило и психичното му състояние. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР - Созопол.

      На 04.03.т.г., чрез взломяване на входната врата е проникнато в частен дом, намиращ се в Камено, обитаван от 76 годишна жена, откъдето е извършена кражба на два персийски килима и три комплекта юргани. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР - Камено.

      На 05.03.т.г., чрез взломяване на входната врата от алуминиева дограма е проникнато в супермаркет, намиращ се на ул. «Манастирска» в Поморие, откъдето е извършена кражба на сумата от 1 500 лева и ваучери за храна на обща стойност 2 000 лв. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР - Поморие.

      На 03.03.т.г., чрез взломяване на входната врата от алуминиева дограма е проникнато в магазин за хранителни стоки, намиращ се в бл. 150 в бургаския комплекс «Славейков», откъдето е извършена кражба на касов апарат и 15 кутии цигари от различни марки. Общата стойност на нанесената от кражбата щета е в размер на около 350 лв. Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление на МВР - Бургас.

      На 04.03.т.г. в Районно управление на МВР - Карнобат е получено съобщение, за това че за времето от 20.02.т.г. до 27.02.т.г., чрез взломяване на входната врата е проникнато в частна къща, намираща се в с. Деветак, общ. Карнобат, собственост на английски граждани, откъдето е извършена кражба на хладилник и пералня. По време на кражбата собствениците не са били в България, а за къщата се е грижил българин от с. Могила, общ. Ямбол. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР -  Карнобат.

      На 04.03.т.г. около 07.00 ч. в Полицейски участък - Обзор е получено съобщение за възникнал пожар в лекотоварен автомобил «Фолксваген транспортер», с бургаска регистрация, в резултат на който автомобила е изгорял напълно. Установено е, че «Фолксвагена» е претърпял няколко часа по-рано самостоятелна катастрофа на пътя Бургас - Варна, на около 100 метра след отбивката за местността «Батареята», в резултат на което е възникнал и пожара, който е потушен от огнеборци от гр. Бяла, обл. Варна. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР - Несебър.

 



Прочетено: 4576 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
2
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
В Несебър спретната къщурка отбор БИО КАМИНИ МОЖЕМ ДА ЗАДОВОЛИМ ВСЕКИ ВАШ КАПРИЗ Жълтурче Конкурс прическа Бургас 2009 Конкурс прическа Бургас 2009 Красимир Балъков Конкурс прическа Бургас 2009 Театър за драма. опера и балет, Бургас Miss Sixty пазач
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development