Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Renesanz затварят лошите момчета на техното в метална клетка



Ключови думи:
01 Март 2009, Неделя





Посрещат навечерието на женския празник с двойна доза адреналин и пикантни зрелища в зала “Фестивална”


Броени дни остават до дългоочакваното мега-парти Battle Arena, което ще се проведе на 7 март в столичната зала “Фестивална”. 8 световни диджеи са поканени да премерят сили на бойната арена, a като хедлайнер се откроява името на Cristian Varela - техно диджей номер едно в света според музикалните наградите на Ибиза.


Организаторите от Renesanz са в трескава подготовка за събитието, което обещава да бъде изключително пищно. Сцената-ринг, която се подготвя специално за шоуто, ще бъде изградена от метални стълбове и решетки. Повече от 600 квадратни метра плат са предвидени за оформяне на залата, а три лазера и огромни по размер мултимедийни видеоекрани са само част от нещата, които ще нажежат атмосферата до максимум.


“Отдавна разбрахме, че хората имат нужда от нещо повече от гост-диджеи, добро озвучаване и осветление. Те търсят най-вече шоуто, забавлението и емоцията в една вечер и точно това мислим да им дадем на 7 март в голяма доза”, споделят Balthazar и JackRock.

 
По традиция от миналата година Renesanz и Max Factor и този път ще зарадват с осмомартенски подаръци нежната половина от аудиторията, която след полунощ ще има още един прекрасен повод за празнуване. 


Освен Cristian Varela, който преди 2 седмици грабна и титлата “Най-добър диджей на Испания” за осма поредна година, зад двата пулта на 7 март ще се изявят още редица именити участници – английските ейсид легенди Chris Liberator и Dave The Drummer, испанецът Bando, “свръх-тежките” Waldhaus и Weichentechnikk от Германия, както и българите Balthazar и JackRock.

 
Билети (25 лв.) и випове (35 лв.) за Battle Arena се продават в цялата страна в магазините на Germanos, М Свят, Usit Colours, Orange Center, Пикадили и Вестникарска Група България, както и в разпространителската мрежа на Eventim.




Прочетено: 2622 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Машините на Леонардо Строеж с кран Гъбките Мебелна Фабрика ДИЕЗ Конкурс прическа Бургас 2009 Нощен Париж от Бутик Преставяне на книгата РОДЪТ СИРЕКОВИ wellcome to bourgas Несебър В солнечный день Конкур глазами зрителя
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development