Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Пускат билети с намаление за LORDI за деца под 16 години



Ключови думи:
24 Февруари 2009, Вторник





От днес тръгват в продажба специални билети с намаление за ученици под 16 години за шоуто на LORDI на 6 март в зала Христо Ботев. Тяхната цена е 20 лв и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и НДК. Деца на височина до 120 см ще бъдат допускани безплатно до концерта, но задължително трябва да бъдат с пълнолетен придружител. 

Редовната цена за концерта, в който участие ще вземе още шведската хард-рок сензация Fatal Smile, все още е 35 лв до края на месец февруари, след което става 40 лв, а в деня на концерта – 45 лв.

През това време стана ясно, че партито с маски, посветено на LORDI, което ще се състои утре от 19 ч. в клуб „Маската“ в Студентски град, ще бъде открито от водещия на предаването „Бруталика“ по радио Z-Rock Стоян Цонев - специален гост на събитието.

Организаторите от АРТ БГ напомнят на феновете на рок музиката да се маскират, тъй като най-оригиналните костюми ще бъдат възнаградени с билети за концерта на LORDI и други интересни награди. За тези, които не успеят да се дегизират навреме, на входа на заведението ще се раздават маски.

В чудовищната сряда вечер в „Маската“ ще звучат  парчета на LORDI и други маскирани групи като KISS и Slipknot, както и хард рок и хеви метъл легенди като Motley Crue, W.A.S.P., AC/DC, Motorhead ,Twisted Sister, Helloween, Blind Guardian и тематично свързаните заради пироефектите си Rammstein и много други.

Атмосферата ще допълват рок клипове, излъчвани на специален мултимедиен екран, а входът ще бъде свободен.



Прочетено: 2631 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Източнокатолическата черква Бургас, ФЛОРА 2009 Бургас, Богориди Воробей от страха полез на стенку тръби 2 евро 2008 Созопол. морето газ До другото лято Фонтанът на Флора -Бургас-2009.JPG В атака
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development