Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Евровизия, или колко е висок Филип Киркоров



22 Февруари 2009, Неделя





Музикалните предпочитания са нещо лично, дори интимно. Желанието на нацията да е на върха създава единен организъм, който определя индивидуаните си предпочитания според .... неизяснени обстоятелства.

Предполагам, че човекът Красимир Аврамов, който с 55% от "нашите гласове" спечели безплатен билет за Москва е много, ама много добър и с великолепен глас. Това, което чух обаче, или по-скоро се напъвах, за да доловя сред грохота на кофти балансирания "съпровод" не ме изпълни с гордост. Странният експеримент е почти механичен сбор от ефекти, които предходните години спечелиха първо място на различни изпълнители. Сценичното "присъствие" се състоеше в отсъствие - както кинетичнко, така и духовно.

След направена сверка може да се окаже, че озвучването е било от същия екип, който скапа концерта на представители на Юрая Хийп това лято в летния театър, но телевизионните зрители заслужаваха повече от провинциална самодейност.

Единствената надежда е да платим и така да "грабнем" наградата.



Прочетено: 6108 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
2
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Източен лопох цвят Извилистая жизнь дерева Странджа през есента Коктейл хубава вечер Аз pepi къща Духовности Цветя Международен Семинар на фризьорите София ТРИ ИГРИВИ БУРГАЗЛИЙКИ
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development