Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Бургаската артистична компания ДЮН/Танц БГ изпраща зимата с поредица от сценични изяви, наречени ТАНЦ през февруари



Ключови думи:
09 Февруари 2009, Понеделник





От 12 до 19 Февруари ДЮН/Танц БГ ще представи пред бургаската аудитория 3 танцови продукции, предназначени за различни аудитории и възраст.
Февруарският танцов сезон се открива на 12.02, от 19.30ч.,в залата на НХК с ШОУ ПРОДУКЦИЯ, представяща изпълнения на формации от Школата за съвременен танц към Сдружение Танц БГ и Младежки Културен Център. В шоуто ще вземат участие най-извените танцьори на Школата - Форсайт, Младши, TNT, Балет РУЖ,  както и носителите на престижното 6 място от световния Хип Хоп Шампионат 2008  - ФОРСАЙТ КРЮ. Традиционни гости на продукцията ще бъдат Брейк Клуб БЛЯК СТАЙЛ, вицешампионите в раздел Брейк Денс от Световния Хип Хоп Шампионат 2008 - НЮ ХОУП КРЮ, както и бургаските брейк легенди Добри Момчета и Генгста Генгста Продакшън /GGP/. Освен истински разбиващ Хип Хоп, спектакълът ще представи и нова вълна от изпълнения на рок и алтернативна музика. 
На 18 Февруари, от 18.30 ч., в залата на НХК, ДЮН/Танц БГ ви кани на ДЕТСКО ТАНЦОВО ШОУ, в което ще се представят най-малките танцьори на Школата за съвременен танц. Главни герои тук ще бъдат формациите: Бонбон, Сладури, Мини Проджект, както и гостите от Клуб СЕЗОНИ и Детски хор МИЛКА СТОЕВА. 
Февруарската танцова вълна продължава на 19 Февруари, от 19.30 ч., в залата на НХК с представянето на спектакъла ФИЛМ ВТОРА УПОТРЕБА и съвместната продукция на Компания ДЮН с американския гост-хореограф Елиа Мрак. Елиа гостува за 3 път на ДЮН/Танц БГ. В рамките на ТАНЦ през Февруари той ще представи спектакъл-импровизация, наречен ПРЕМИНАВАНЕ. В спектакълът ще вземат участие както танцьорите на трупата, така и младите изпълнители от Школата за съвременен танц. 
Образованието на Елиа преминава през Колеж ПОМОНА в Лос Анджелис /САЩ/ и многобройни танцови специализации с международни преподаватели и хореографи. С бургаските танцьори той провежда едномесечен семинар по танцова импровизация.
ФИЛМ ВТОРА УПОТРЕБА е последният проект на компания ДЮН. Той поднася на публиката един невъзможен микс от клишета – ситуации и образи, взаимствани от киното и интерпретиращи реалния живот. 
Всички спектакли и продукции са продуцирани от Компания ДЮН/Танц БГ и се финансират от продажбата на билети. 


Прочетено: 3029 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Черноморец Бургас Жълто подрумиче Приморско Инкубатори за люпене на яйца Разлистване Конкурс прическа Бургас 2009 културен център Кедрите Рибари в Истанбул Краси Жреци на музите 2009 Флора Бургас 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development