Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Петко Маринов: Новият паркет в зала „Бойчо Брънзов” е изключително добър



20 Януари 2009, Вторник





Баскетболните хора в Бургас вече практикуват любимия си спорт върху нова настилка. Амортизираният паркет в зала „Бойчо Брънзов” бе сменен с нов, предоставен от Българска федерация по баскетбол по силата на споразумение за сътрудничество между нея и кмета Димитър Николов.

„Новата настилка е изключително добра”, категоричен беше треньорът на баскетболния „Лукойл Нефтохимик”. Днес /19 януари/ неговите момичета усилено се готвеха за предстоящите им две контроли и първо домакинство за сезона срещу „Берое” /Стара Загора/ на 7 февруари.

Върху новия паркет ще посрещне съперника си за Купата на България и мъжкият „Черноморец” на Димо Костов. Предстои теглене на жребий за определяне на първия противник на бургазлии в надпреварата.

На 24 и 25 януари БК „Делфин” и зала „Бойчо Брънзов” ще бъдат домакини на междуобластно първенство по баскетбол за деца на възраст 10-12 г. Бургазлийчетата от „Делфин” ще премерят сили с връстниците си от Ямбол, Сливен и Казанлък.

Новият паркет в зала „Бойчо Брънзов” е датско производство. Той покрива площта на игралното поле и аванс от 2 метра по неговата периферия.

В момента Община Бургас ремонтира санитарните възли и съблекалните в залата. Работи се и по обновлението на вътрешното й пространство.

 



Прочетено: 2524 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
жици край пътя Кавказка иглика Международен Семинар на фризьорите София до паркинга на Черноморец Бургас Есен 2011 /Парка срещу Окръжна болница/ Аз в Лондон Лутън Интернет сайт за Вашия бизнес от Бутик Роза Предлагаме инкубатори за люпене на яйца грее грее
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development