Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Грандиозно новогодишно парти в хотел Dedeman Princess Sofia с Миро и Анелия



Ключови думи:
03 Януари 2009, Събота





На 31.12.2008 новогодишната нощ в хотел Dedeman Princess Sofia изненада гостите си с уникална програма с участието на Миро и Анелия. 


   По време на Новогодишното звездно шоу, организирано от една от най-креативните рекламни агенции “A TEAM”, Миро провокира фенките си, като направи дует с две от тях. Те се справиха блестящо и получиха заслужен подарък - последния албум на певеца с персонално пожелание и автограф. 


   Миро направи едно наистина грандиозно парти заедно с балета си. Междувременно трябваше да се включи с няколко свои изпълнения и в Новогишния концерт на площад  Батенберг. След като се върна в Dedeman Princess, Миро продължи шоуто, този път заедно с Анелия. Тя пък стана орисница на млада двойка, която се сгоди в новогодишната вечер. 


    Празничното меню на хотел Dedeman Princess Sofia можеше да задоволи и най-претенциозните гости. Кулинарната фиеста включваше букет от авторски салати, морски дарове, френски сирена и неустоими сладки изкушения . Основното ястие - „Дует от телешки медальон и филета от печена пуйка с конфи от картофи, сос от мащерка и глазирани кестени” впечатли най-изисканите гурме вкусове на празнуващите. 


     Голямо вълнение сред гостите предизвика новогодишната томбола, организирана от Dedeman Princess Sofia. Късметлиите спечелиха едноседмични екскурзии в Анталия, Кападокия, Бодрум и Истамбул. Те ще бъдат настанени в хотели от веригата Dedeman Princess. На някои щастливци се падна яхтен уикенд, осигурен от „Венид яхт” и „Марина Диневи”. 



Прочетено: 5438 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
1
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Странджа Гората Мой хороший знакомый из Бургаса Spirit of Burgas Созопол. морето ЛОНДОН Извилистая жизнь дерева небе Кукерски карнавал гр. Разлог 2015 - от Бутик Велодорожка попътна Строителна фирма ES.TI.&.aDDesign ЕООД Родното небе
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development