Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Тома от Мюзик Айдъл се включи във фотоконкурса "Виж света в черно и бяло"



Ключови думи:
18 Декември 2008, Четвъртък





Музикалният идол на България Тома реши да се включи във фотоконкурса на Opel Corsa Black & White и радио N-JOY – “Виж света в черно и бяло”, защото харесва идеята за внушението на черно-бялата фотография, а може би повече от идеята харесва елегантното лимитирано издание Black & White на Opel Corsa, както и чаровната му пасажерка - водещата Деси в ролята на съвременната Снежанка.

„Харесвам много черно- бялата фотография, както и графиката в изкуството. Деси в ролята Снежанка е много добър партньор за снимки и има много хубави черни очи”, каза Тома по време на снимките днес.

Фотоконкурсът “Виж света в черно и бяло” стартира на 10 декември и се радва на  интензивен интерес от страна на фотолюбителите. Всеки ден те изпращат своите черно-бели снимки или фотоколажи  на емейл адрес: [email protected] и гласуват за снимката фаворит на деня. В 17 часа се обявява, коя от фотографиите е събрала най-много слушателски гласове, като се излъчва за “Снимка на деня”. Всяка “Снимка на деня” участва за Големия финал – 23 декември, когато ще се раздадат три награди: І-ва награда: фотоапарат; ІІ награда – уикенд за двама в зимен курорт, заедно с черно-бялата красавица Opel Corsa Black & White; ІІІ-та награда – вечеря за двама в рибен ресторант.

Всеки ден желаещите да участват във фотоконкурса са информирани от ефира на радио N-JOY, къде се намира Снежанката Деси и черно-бялата Corsa на разположение за снимки. Фотоконкурсът е отворен за всички. Дори и тези, които не разполагат с необходимата техника, но са успели да хванат неповторими моменти с Opel Corsa Black & White и съвременната Снежанка Деси – техните снимки се преработват в черно-бял ракурс. Правилата за участие, както и всички изпратени до момента снимки и фотоколажи, можете да видите на сайта на радио N-JOY: www.njoybg.com

Така, че слушайте радио N-JOY, снимайте Opel Corsa Black & White и нейната специална пасажерка-съвременната Снежанка и се забавлявате, за да спечелите!

Черно-белият фотоконкурс на Opel Corsa Black & White и радио N-JOY е вдъхновен от лимитираната серия Black & White на модела Corsa и магията на черно-бялата фотография.



Прочетено: 3231 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Община Бургас Конкурс прическа Бургас 2009 Странджа Гората БИО КАМИНИ МОЖЕМ ДА ЗАДОВОЛИМ ВСЕКИ ВАШ КАПРИЗ Най-тъжната ми снимка... флора 2008 газ Пожарната в Бургас Рози Морската градина в Бургас Pepi Созопол
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development