Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Община Бургас пусна нова зона за безплатен безжичен Интернет



10 Декември 2008, Сряда





От днес Община Бургас пуска нова зона за безплатен безжичен Интернет. Покритието обхваща площадът и градинката пред сградата на общината. От разкриването на услугата може да се възползва всеки гражданин, който има подходящ мобилен телефон или ползва преносим компютър.

След като в началото на тази година Община Бургас откри свободен Интернет достъп за посетителите в административната сграда на ул. „Александровска” 26, това е втората такава /WiFi – Wireless Fidelity/ зона. Достъпът все пак има и някои ограничения – забранени са свалянето на музика, филми и други обекти, защитени от Закона за авторското право и сродните му права.

Услугата е допълнение към договора за осигуряване на Интернет за нуждите на общинската администрация. Тя се предоставя за срок от 5 години, а неин доставчик е операторът „Комнет България Холдинг” ООД.

По този начин Община Бургас ще осигури по-добри условия за живот, развитие на туризма и бизнеса в града. Високотехнологичната услуга ще бъде в полза предимно на хората с динамичен бизнес, изискващ постоянна връзка, младежите, които използват предимствата на комуникацията на открито и гостите на града, за които свободния достъп до информация е особено важен.

С откриването на новото покритие се поставя начало на развитието на зони за свободен Интернет достъп в Бургас, като се предвижда тяхното активно изграждане да започне през следващата година.



Прочетено: 2657 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Водорасли Аквасорс Пристанище Приморско МАШИНИ ЗА  БЕЗВЪЗДУШНО БОЯДИСВАНЕ 1690 ЛВ. PROFI  www.serafimov-systems.eu мебели,кухни,вградени гардероби,спални,легла,секции,антрета,детски стаи,мебели за хола,офис мебел по поръчка pepi лека вечер бургас Бургаски залез.JPG Камини CLAM - CORTONA angolare Площад Тройката, Бургас Театър за драма. опера и балет, Бургас Стилът на знаменитостите
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development