Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Панаирната телевизия с преференции за изложителите



09 Декември 2008, Вторник





Участниците в изложенията, организирани от Международен панаир Пловдив получават  преференциални условия за реклама и презентиране в телевизия „Евроком България”. Тя бе закупена от националния изложбен център през септември т.г., за да разшири кръга от услуги, които предлага, и да осигури по-добро медийно присъствие на бизнеса.

Вече са готови  пакетите за изработване и излъчване на рекламни клипове и презентационни материали за изложителите на ВИНАРИЯ 2009, която ще се проведе от 18 до 21 март следващата година. Те ще ползват намаления на цените около 20% и възможност да съчетаят рекламни  и PR-формати. Това ще им позволи да се представят по-добре и да наложат своите компании на пазара.

В момента се разработват специални предложения и за участниците в другите прояви от годишната програма на Международен панаир Пловдив. Така той предоставя на своите клиенти още едно улеснение, което е особено полезно по време на криза. Стагнацията налага да се инвестира повече в корпоративния имидж, за да се запазят пазарните позиции, категорични са експерти. За тази цел панаирът дава преференции, които ще помогнат на изложителите по-ефективно да  използват своите рекламни бюджети.

Същевременно панаирната телевизия, която е първата в България, обогатява своите икономически рубрики, за да бъдат по-полезни на бизнеса с информация, анализи и прогнози и да подкрепят неговото развитие.



Прочетено: 2489 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Родното небе kss ИЗОСТАВЕНАТА ФРЕГАТА Вече съм голяма АХИЛОЙ Ботева и Фердинандова Цветя КАЩА 20КМ ОТ БУРТАС kupi dari Фрагмент от сграда в Бургас Александропулис, Гърция - юни.2007
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development