Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Форум по предприемачество ще учи студенти как да стартират собствен бизнес



01 Декември 2008, Понеделник





На 3 декември 2008 г. от 11.00 до 17.00 ч. в Университета за национално и световно стопанство (УНСС) ще се проведе Форум по предприемачество. Той е насочен към студенти трети и четвърти курс на обучение от икономически специалности. Целта му е да насърчи предприемаческото мислене у студентите и да подпомогне бъдещата им реализация, като ги запознае с най-важните моменти при създаването и развиването на собствен бизнес.

Събитието се организира от Майкрософт България, Фондация на бизнеса за образованието и City University с подкрепата на Посолството на САЩ в България и Междууниверситетския център за развитие на кариерата към УНСС.

Домакин на Форума по предприемачество ще бъде ректорът на Университета за национално и световно стопанство проф. Борислав Борисов. Той ще открие форума заедно с генералният директор на Майкрософт България Огнян Киряков и Негово превъзходителство Александър Караянис, заместник-посланик на САЩ в България. Сред лекторите ще бъдат водещи професионалисти с дългогодишен опит от сферата на предприемачеството и бизнес развитието като Ян Мулфайт, Председател на Майкрософт за Европа и Джеймс Колдуел от City University. Те ще споделят със студентите иновативни идеи, опит и успешни практики, които ще увеличат познанията им и шансовете за успех.

Поради големия интерес форума ще се предава на живо в зала Мусала (325) във Факултета по математика и информатика на СУ “Св. Климент Охридски”.

Студенти от цялата страна също ще могат да гледат Форума по предприемачество онлайн на адрес: mms://msdot.net/entrepreneurship.



Прочетено: 3295 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
бургаска среща Източнокатолическата черква Вече съм голяма Ботева Декоративната кула до хотел Лалета от Бутик Странджански извор Инсталация Весела през гората, до морето Кукерландия 2011, Ямбол
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development