Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Туристически пътеводител на английски език ориентира туристите в пет български града



Ключови думи:
12 Ноември 2008, Сряда





Най-популярният в България туристически пътеводител на английски език може да бъде открит вече в пет дестинации в страната. От тази година в колекцията на In Your Pocket България освен добре познатите на аудиторията София и Банско, присъстват Пловдив, Варна и Бургас, с прилежащи курорти. Над 1000 независими рецензии на хотели, ресторанти, барове, клубове, магазини, спортни и шопинг центрове както и ключова информация за чужденците в България предлагат изданията. В съдържанието им могат да бъдат открити също така разнообразна културна програма, интересни рубрики, оригинални авторски класации, богата секция със забележителности, бизнес и спортна директория, карти на региона. 

Всяко едно от изданията е с тираж 15 000 бройки и се разпространява безплатно. Основна целева група са пътуващите бизнесмени и туристи както и постоянно и временно пребиваващи в страната ни чужденци. Наблюденията на издателите обаче показват, че справочниците са все по-търсени и от любознателните български читатели между 23 и 35 години.

Varna In Your Pocket и Burgas In Your Pocket са едногодишни издания, които могат да бъдат открити в редица 3,4 и 5 звездни хотели, клубове, ресторанти, музеи, рент-а-кар и туристически компании, бизнес и спортни центрове в периода юни-септември. Plovdiv In Your Pocket се публикува два пъти годишно – през пролетта и есеннта. Bansko In Your Pocket ще продължава да радва и провокира туристите и жителите на най-посещавания български ски курорт през зимните месеци. Веднъж на три месеца продължава да излиза й софийското издание Sofia In Your Pocket.

Изданията се разпорстраняват във всички рецензирани хотели, ресторанти, музеи, бизнес спортни и спа цетрове, във всички дипломатически мисии и консулства в страната, в молове, магазини, бизнес форуми, изложения, конгреси, рент-а-кар, туристически компании, авиолинии, летище София, Варна, Бургас, Пловдив, както и в други Европейски градове главно от веригата гайдове In Your Pocket. 

Онлайн версията на туристическите справочници може да бъде открита в интернет на inyourpocket.com. Сайтът, който до седмици ще е с изцяло обновена визия, която вече можете да видите на http://beta.inyourpocket.com се радва на 2 милиона постоянни и 200 000 нови уникални посещения на месец. Всеки желаещ да сподели мнението си относно обектите, включени в онлайн изданието, би могъл да го направи в специалния модул за коментари или в блога на сайта. Най-интересните коментари се публикуват и в печатните издания.

Последният брой 12 на In Your Pocket, под редакцията на Steven MacAulay, бизнес консултант, живеещ в София, е вече на пазара. Справочникът отново провокира с интересни материали и рубрики.  Как изглежда най-големия столичен квартал Люлин през погледа на чужденеца, препоръчани места, къде да татуирате тялото си, изпитани маршрути по пътеките на Витоша, кратка разходка до града на шоколада – Своге, предлага есенното издание.



Прочетено: 4920 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
пепита Spirit of Burgas wood Мото клуб Европейка pepi Spirit of Burgas созопол Бургаският кей Мебелна Фабрика ДИЕЗ pepi лека вечер
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development