Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Панаирът с обновена програма за 2009 година



07 Ноември 2008, Петък





Нови прояви  ще допълнят най-значимите изложения, организирани от Международен панаир Пловдив, през 2009 година. Общо 40 делови форума и традиционният Коледен базар  са включени в календара за догодина.
Програмата стартира с Международната селскостопанска изложба „Агра” от 18 до 22 февруари 2009 година. Новост ще е секцията „БиоАгра”.  В нея ще участват компании, които сертифицират ферми и продукти, кандидатстващи за обозначението „еко”. То е гаранция за безопасност на суровини и изделия,  дава предимства за износ в ЕС.  Сертифициращите фирми са регистрирани в Министерството на земеделието. Освен тях, ще се представят новости от биологичното земеделие и животновъдство.

След кратка пауза в панаира се завръща Международното финансово изложение „Банки, Инвестиции, Пари”, което ще се състои от 4 до 6.03. 2009 г.
Специализираният салон „Гурме”  е новият елемент в Международната изложба за лозарство и винарство „Винария”, чието 17-о издание ще бъде факт от 18 до 23 март догодина.   Ще бъдат експонирани продукти от висок клас, които са подходящи за консумация с вина и спиртни напитки - месни и морски деликатеси, сирена и млечни продукти, захарни изделия, пури и тютюни за лула. Така ще се разшири браншовият обхват на „Винария”.

Международният панаир на образованието ще се проведе на 27 и 28 март, а на 1 април, стартира Международната изложба „Природа, Лов, Риболов”. Новост е експозицията на ловни трофеи, която ще присъства всяка година и ще бъде с международно участие. Включването й бе договорено с Държавната агенция по горите по време на V Национална трофейна изложба,   която бе показана с голям успех в палата 7 от 29.10. до 2.11.2008 година. 

Международният панаир на потребителски стоки и технологии заема дните от 12 до 17 май 2009 година. Организира се нова  международна  изложба - за строителни материали, машини и технологии „Стройтех-Пролет”.  Изложба на книгата е предвидена в Салона на изкуствата „Импресия”. При подготовката на панаира специално внимание ще бъде отделено на традиционните изложения за яхти, лодки, водни спортове и екипировка „Boats & Sports Expo”, за битова техника и домакинство  „Домтех”, за мебели,  машини и технологии „Мебелтех”, за текстил, облекла, кожени изделия, машини и технологии „Тексмод”, за хранителни продукти, машини и технологии  „Фудтех”, за парфюмерия и козметика  „Козметика”. Продължават  салонът за  оборудване за хотели, ресторанти, кафетерии и търговски обекти „ХоРеКа”,  зоната за бизнес консултации „Бизнес консултинг” и Изложбата на общините в България, която вече е с международно участие.

„ПринтКом”  ще е между 2-и и 6-и юни. Заедно с  Международната изложба за печатна комуникация ще вървят единственият в света  конкурс за панаирен плакат, който се прави съвместно с Международната асоциация на изложбената индустрия UFI, и национален конкурс за фирмен календар.

Унгария ще е страна партньор на 65-ото издание на Международния технически панаир от 28 септември  до 3 октомври догодина.  Нейното участие в тази водеща роля бе договорено още преди ЕСЕН 2008.

През втората половина на 2009 г. програмата на панаира продължава с Международната изложба за медицина, стоматология, фармация и балнеология „Медикус, Денто, Галения”, Специализираната изложба за СПА и уелнес туризъм, Международния конгрес по възстановителна дентална медицина. Своите две издания – пролетно и есенно, ще имат Специализираната изложба за цветя, декоративна растителност, градинско оборудване и аксесоари, Международната киноложка изложба и Италианският фестивал на красотата и прическата. Панаирът на домашните любимци „Зоо ревю” ще се състои от 30.10. до 1.11. 2009 година. По традиция годишната програма ще завърщи с голям Коледен базар през декември.



Прочетено: 4142 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Бургаският кей wood майк витраж3 Стилът на знаменитостите Графила 2009, Бургас Поглед от дрон бял минзухар Осенний натюрморт витраж4 Пролет, кокичета сред тухли
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development