Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

DJ Krush - най-желаният японски изпълнител пристига в България на 8 ноември



Ключови думи:
06 Ноември 2008, Четвъртък





След успешните Ninja Tune вечери с участието на DJ Food и Coldcut и все още неотшумялото парти с барона на техното Dave Clarke, Play events представят истинския самурай на японската музикална сцена - DJ Krush.

С гостуването си Dj Krush ще постави началото на поредицата от японски вечери в клубния живот на София, носещи името JAPANIGHT, които ще представят световноизвестни японски продуценти, DJ и музиканти. На 8 ноември в парти център 4КМ ще бъдем свидетели на дългоочакваното шоу на един от най-талантливите и именити японски продуценти и DJ.

DJ Krush е истински Дзен майстор, търсещ нови стилове и извори на вдъхновение, с една единствена цел - самоусъвършенстването на музиката, която прави и представя пред публиката. Това са и част от причините, затрудняващи ужасно много музикалната критика в опитите й да категоризира музиката на DJ Krush - смятан е за амбиент, трип хоп, комбинация от двете или авангарден хип хоп артист. А той самият взима най-доброто от всичко, което привлече вниманието му, добавя Азиатският мистицизъм и така създава свой собствен стил - любопитен и привлекателен за всеки ценител на музиката!

Играчите от Play Events са подготвили този път и изненада, като са поканили и специален гост на Japanight, който също така е дългочакан от българските фенове на разчупените биитове. Той ще се изяви след сета на Dj Krush. Неговото име ще бъде разкрито след седмица.



Прочетено: 2778 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
бункер КАМЕРА Залез Кокили за Строители и Атракции Животът продължава Стилът на знаменитостите Жълтурче.jpg сградата на Общината Bulgarian Airlines...ама в Кайро Бургас, Богориди, 2003 Зима в Странджа Ученички
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development