Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Денил в Парк Мол Стара Загора



31 Октомври 2008, Петък





Денил се утвърди като национален лайфстайл бранд с широко поле на влияние. След магазините си в София, Варна и Пловдив, модната централа има шанса и удоволствието да промени облика и на жителите на Стара Загора. Най-новата инвестиция на марката се намира в Парк Мол Стара Загора.

В магазина на Денил не просто ще купиш стоки, а ще имаш възможност да създадеш своя цялостен имидж. Да откриеш своя собствен стил и да подбереш всеки детайл за него - от обувките, през аксесоарите, до връхните дрехи. Да почерпиш вдъхновение от лайфстайл концепцията на компания, която е авторитет в модата и налага тенденции. Дрехите на Модната централа носят самочувствие и престиж. Магазинът на Денил е ориентир за най-актуалното в световната мода  – колекциите редовно се обновяват с нови предложения от дизайнерския екип на фирмата.

За този сезон модната марка предлага разнообразие от дрехи с различна индивидуалност. Основната концепция е перфектна кройка и нови детайли. Силуетът е втален. Актуалните тоновете са сиво и бордо.

Дамите също ще бъдат изненадани от огромното разнообразие в дамската линия. Моделите са с луксозно излъчване, от фини материи, с разумни цени. Сдържани и в същото време вълнуващи с интересни детайли и находчиви кройки.

Обстановката в магазина предразполага и улеснява покупката – подходящо осветление, удобни пробни и компетентен персонал.

След столичани, и жителите на Стара Загора ще имат свое Fashion Café – в Парк Мол Стара Загора Денил отваря второто по рода си заведение от веригата ДФК (Денил Фешън кафе), което ще бъде място за социални контакти и за релакс след изтощителния шопинг. Вместо безмислени декори и фетиши, интериорът е оформен с витрини с най интересните предложения. Удобни столове и различно осветление предразполагат клиента.



Прочетено: 7637 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
1
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Богориди, Бургас Международен Семинар на фризьорите София Списание Влъхвите pepi Конкурс прическа Бургас 2009 primorec Алуминиеви парапети Промоция Китен нощувки и квартири на ниски цени Морска градина Бургас Аз в Лондон Лутън Spirit of Burgas
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development