Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

И БТК с телефони срещу корупцията



19 Август 2004, Четвъртък


Автор: Burgas Info



Клиентите на БТК ще могат да подават сигнали за корупция и лошо обслужване на Горещата линия на компанията 0 800 15 500. Гражданите ще могат да се обаждат всеки делничен ден между 9.00 и 17.00 часа, за да получат съдействие от специалист “Обслужване на клиенти”. С цел повишаване качеството на обслужване и спазване на корпоративните правила в БТК, оплакванията на клиентите ще бъдат разглеждани приоритетно.

За приемане на сигнал е необходимо клиентът да остави името, абонатния си номер и да разкаже подробно за случилото се. Специалистът “Обслужване на клиенти” ще насочи клиента към съответната за тяхното местонахождение приемна, за подаване на жалба в свободен текст. Недоволните клиенти сигнализират за изнудване или неподходящо отношение и лично в приемните на БТК в регионалните управления “Далекосъобщения”. Те ще бъдат посрещнати и в централния офис на компанията в София на бул. “Тотлебен” 8 всеки делничен ден между 14.00 и 16.00 часа.

Служителите в приемните са задължени да посрещнат и изслушат любезно клиентите, да проучат изложените факти и да създадат организация и ред за тяхното изясняване. В случай, че е възможно отговор на молбата се дава незабавно, като полученият отговор се записва в специален регистър. На повторни жалби служителите на БТК ще отговорят само когато има нови факти и обстоятелства.

Когато не е възможен незабавен отговор, БТК назначава вътрешна проверка. Всяко регионално подделение на БТК разполага със снимков регистър на служителите, които работят директно с клиенти. Така жалбоподателят може да бъде извикан на място, за да разпознае служителя, срещу когото повдига обвинения. В случай на нужда, при доказани нарушения, може да бъде потърсено и съдействието на полицията.

Писмените сигнали в свободен текст трябва да бъдат адресирани до директорите на всички подразделения на компанията в страната. Личният отговор от страна на Директора би удължил технологичното време за проверка на казуса. Подходящо е абонатите да се обръщат и към Отдел “Обслужване на клиенти”, където съществуват добре разработени корпоративни механизми за реакция. Според правилата за противодействие на корупцията и лошото

обслужване, до месец клиентът трябва да бъде удовлетворен, а БТК да е предприела необходимите мерки.

Като част от развитието на силна политика за обслужване на клиенти, стремежът на компанията е този срок на практика да бъде значително по-кратък.


На Горещата линия 0 800 15 500 клиентите могат да се обаждат и с въпроси, свързани с телефонните сметки, цените и услугите на БТК. Специално обучени професионалисти предоставят информация за възможностите за разсрочено плащане и за процедурите по закриване и откриване на телефонни постове. Приемат се и рекламации за отстраняване на повреди.


Телефонният номер 0 800 15 500 ще бъде отпечатан на видно място на месечните извлечения за сметките на абонатите през месец септември Обаждането на Горещата линия на БТК е безплатно за абонатите.
.



Прочетено: 2742 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Vision Дружинката Почистваща фирма Варна Ритуалната зала в гробищата етюд 01 Арина Несебър Жреци на музите 2009 pepi Строителна фирма ES.TI.&.aDDesign ЕООД Париж - моста на Александър 3-ти Флора Бургас 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development