Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Община Бургас се представи със свой щанд на изложението в Ялова



Ключови думи:
17 Октомври 2008, Петък





Кметът на Бургас Димитър Николов и министърът на търговията и промишлеността на Турция Али Джошкун откриха във вторник в Ялова международно изложение на цветя. Община Бургас участва със самостоятелен щанд там. Преди официалната церемония Николов и зам. кметът Красимир Стойчев се срещнаха с валията на Ялова доц. д-р Йусуф Ербай и със зам. кмета на турската община.

В разговорите бяха дискутирани теми свързани с взаимодействие в сферата на туризма между двата морски града, по интензивно развитие на търговските отношения между бизнеса в двата региона, както и възможностите за обмен в областта на културата. Обсъдени бяха и възможностите за по-тясно сътрудничество между двете търговско-промишлени палати и за възможността представители на бургаският бизнес да инвестират в Ялова.

От община Ялова припомниха, че по време на голямото земетресение там през 1991 г. няколко бургаски училища и като цяло бургаската общественост първа е предложила помощта си за пострадалите.

Посещението в Ялова бе по покана на кмета на турския град и търговско промишлената палата там, която е организатор на изложението.

В Ялова живее най-голямата група изселници от Бургас. Десетки представители на общността окупираха бургаския щанд, за да си направят снимка за спомен пред знамената на Община Бургас и България.



Прочетено: 2528 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Мебелна Фабрика ДИЕЗ ГРАФИЛА 2009, Бургас Машините на Леонардо Стара къща на ул. Декоративната кула до хотел Ловец, авджия В атака Художник ухажване Тройно дестилирана украинска водка
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development