Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Време за критики и препоръки, или HotelsBG.net с нова функционалност и дизайн



Ключови думи:
23 Септември 2008, Вторник





Прeди десетина дни беше стартиран обновеният сайт на HotelsBG.net.
HotelsBG.Net съществува от 2003-та година, предназначен изключително за регистриране на хотели по югоизточното Черноморие.
В новата версия сайтът е предназначен да работи с обекти из цяла България.
Проектът е с атрактивен дизайн, отговарящ на технологично на новите тенденции в уеб разработките.
От рекламна площ за проектите на своите създатели, Hotelsbg.NEt се превърна в портал с информация за хотели, екскурзии, транспорт, туристически агенции и др.

Всеки хотелиер, собственик на агенция може да представи в HotelsBG.Net своите оферти, без ограничение на броя им, стига да има търпение.
Регистрацията на хотел или поставянето на информация за екскурзия в HotelsBG.net започва със създаване на потребителски account с минимални усилия и без допълнително потвърждаване. Целта за създаване на account е с еднократна регистрация в портала да се поставят много хотели и да се въвеждат много екскурзии, което е много удобно за агенции.

Създаването както на потребителският account, така и поставянето на оферти е безплатно, тъй като проектът е финансиран изцяло от други източници.

За регистрация на туристическа или транспортна фирма на този етап трябва да се пише на редакторите на сайта на [email protected] или [email protected].

За улеснение на потребителите в базата предварително са въведени много градове, села и курорти в България. При възникване на предложение за допълнителни - те се поставят.

За стандартизиране на информацията са въведени класическите символи за хотелските услуги и за особеностите и предимствата на околностите на хотела.

Целта на проекта е да се предостави още една възможност за рекламиране на Българските хотели. От 23-ти септември по покана на booking.com, HotelsBG.net се включи в Интергрираната система за търсене на свободни места за нощуване



Прочетено: 3643 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
успях! вечерен Бургас pepta Пластири за отслабване Hoodia (Худия) над Ахелой Източнокатолическата черква красиви по всяко време Приятелки в три цвята Pepi Пожарната в Бургас
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development