Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Петрол АД стартира мащабен проект по залесяване в цялата страна



10 Септември 2008, Сряда





На 11.09.2008 г. (четвъртък) от 14.00 часа, в зала „Капитанска” на Интерхотел „България”, на пресконференция, която обявява старта на поредната общественозначима кампания, която е инициирана и ще бъде реализирана от лидера на пазара на горива у нас „Петрол” АД. Партньор в социално ангажираното начинание на компанията е Държавната агенция по горите. Със своята подкрепа „Петрол” АД се включва в инициативата на ДАГ "Да възстановим пострадалите гори от пожари и други природни бедствия в България".
На събитието ще присъстват Иван Костадинов, главен директор „Търговия и маркетинг” и член на УС на „Петрол” АД, Венцислав Пенгезов, Директор «Бизнес развитие» и Катерина Игнатова, Мениджър «Връзки с обществеността» на компанията, инж. Костадин Вретенаров, заместник-директор на Регионална дирекция по горите, Недко Недев, експерт «Охрана», инж. Стоян Терзиев, експерт «Залесяване» и инж. Спас Тодоров, Директор «Информационно обслужване и връзки с обществеността» към Държавната агенция по горите.
На пресконференцията ще бъде представена информация за залесителните дейности, извършващи се с финансовата подкрепа на „Петрол” АД и провеждащи се на  територията на държавния горски фонд.  
Инициативата на ДАГ "Да възстановим пострадалите гори от пожари и други природни бедствия в България" цели по-бързото и цялостно възстановяване на опожарени гори на територията на страната. Тя е естествено продължение на миналогодишната кампания, посветена на юбилея на „Петрол” АД – „75 години енергия за хората”. Програмата по честването на годишнината през 2007 г. включи реализацията на множество успешни инициативи в подкрепа превенцията на здравето, съхраняване на българската култура и опазване на природното богатство. Част от тези общественозначими ангажименти бе и кампанията за превенция и лечение на бронхиална астма при деца - все по-застрашаващо в национален и световен мащаб белодробно заболяване. В най-големите градове на страната бяха осъществени дарения на нужна медицинска апаратура за диагностициране и лечение на заболяването, бяха спонсорирани поредица от безплатни прегледи и изследвания, както и бяха отпечатани и разпространени специални брошури с основната информация относно превенция на заболяването в около 500-те обекта на «Петрол» АД в цялата страна.


Прочетено: 3577 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Конкурс прическа Бургас 2009 Ирис тръби и инсталации Три девойки ученички 3 Художник Кедрите Есен в Странджа АЗ св. Николай Чудотворец Рибари в Истанбул
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development