Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Камен Донев с авторски моноспектакъл в СозополКлючови думи:
06 Септември 2008, Събота

Пловдивският актьор Камен Донев тази вечер ще изнесе в Созопол авторски моноспектакъл - "Възгледите на един учител за народно творчество", предназначен за публиката на "Аполония" това лято в курортния град.
От едноименната фондация припомниха, че Камен Донев е автор на около 30 пиеси, някои от които поставя сам.
Пловдивският актьор е носител на награди, между които ИКАР 2000 за драматургия на "Самолета-беглец", награда за принос към българската култура на Радио ФМ Класик, Министерството на културата и др.
"Възгледите на един учител за народното творчество" е първият му моноспектакъл. С много хумор Донев натрупва скечови ситуации и комични импровизации като използва за фон изпълненията на едни от най-добрите български музиканти.
В програмата на "Аполония" днес са включени още представяния на две книги на издателска къща "Жанет 45". Това са произведенията "Разкази под линия" на Александър Шпатов и "Кръглата риба" на Момчил Николов.
Шпатов направи дебют през 2006-та година с "Бележки под линия".
В анотацията за "Кръглата риба" се казва, че въпреки своите почти 500 страници се чете на един дъх. Както и: "Изключителна книга - сериозна и същевременно забавна. Книга, след която най-вероятно ще се замислите за света, в който живеем".
На сцената на амфитеатъра в Созопол тази вечер концерт ще има Камелия Тодорова. По-късно пак там ще се прожектира лентата "Авантюрата Хамлет" , чиито режисьори са Грег Роуч (САЩ) и Ивайло Дикански.

http://factor-bs.com/news-5198.htmlПрочетено: 4239 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Градините на Версай от Бутик Старите бургазлии разказват ll Руски паметник, Бургас Созопол ПАРЦЕЛ В ПАЗАРДЖИК парцалки 3 Ученички ЛОНДОН Странджа Гората Мото клуб витраж3
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
5
6
7
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development