Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Първи на Балканите Панаирът слага рекламни екрани с площ 34 кв. метра



Ключови думи:
04 Септември 2008, Четвъртък





За първи път изложителите на Есенния панаир ще могат да излъчват свои рекламни клипове и мултимедийни презентации на видеоекрани, направени по ултрамодерната  LED-технология. Те ще са 3, всеки с площ 34 кв. метра. Това прави проекта първи по рода си на Балканския полуостров, защото досега никъде в региона не са монтирани LED-дисплеи с такава големина, обясниха от фирмата, която ще достави съоръженията.

Те ще бъдат разположени на централния вход на Международен панаир Пловдив и на палата 10 с видимост от бул. «Цар Борис ІІІ Обединител»,  а също и на палата 6.  Ще се управляват със специална компютърна програма, която позволява  не само индивидуално, а и синхронно излъчване от трите точки  по «огромните телевизори», както специалистите наричат светодиодните дисплеи. Те се определят като най-горещата рекламна медия на третото хилядолетие.

«Електронните билбордове» осигуряват възпроизвеждане на  всякакви изображения - снимки, видео, текст, презентации, графика, анимация, таблици, диаграми, както и на  телевизионни предавания в реално време, с изключително качество дори при пряка слънчева светлина. 

35 милиарда цвята включва палитрата на LED-дисплеите. Яркостта се регулира автоматично според осветеността на околната среда.

Системата има качествата на телевизията,  действа през деня и през нощта.  Един огромен, пълноцветен, бляскав видео екран, постоянно променящ своята визия и послания, предоставяйки живи и запомнящи се образи и клипове, не може да бъде пропуснат, защото сам по себе си е атракция – така експерти обясняват ефекта от  новата технология, разработена от три германски  компании. 

С  трите LED-екрана Международен панаир Пловдив предоставя на изложителите възможност да презентират своите компании и продукти по най-модерния и ефективен начин.  Очаква се интересът към новата услуга да бъде много голям по време на  64-ия Международен технически панаир, който ще се проведе от 29 септември до 4 октомври.

 



Прочетено: 2707 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
1
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
евро 2008 Отровни гъби Хебел ремонтира,кормилна система Конкур глазами зрителя Българско село На лодката Забранено за нудисти Малката Флора Бургас 2009 шарено килимче Spirit of Burgas
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development