Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Джеф Скот Сото ще става бургаски зет. на 23.Август - рок концерт пред часовника.



Ключови думи:
22 Август 2008, Петък






Джеф Скот Сото ще става бургаски зет следващата пролет. Той е луд по Милена, с която живее в Лондон. На 23.Август - рок концерт пред часовника. Бек вокали на певеца ще е известно бургаско трио - НМВ (Николов-Мануелян-Симеонов). За целта вече са проведени няколко разговора и отрепетирани движенията на рамото.

Легендарният фронтмен на Ингви Малмстийн, „Талисман" и „Джърни" - Джеф Скот Сото ще поднесе уникално и неповторимо шоу за гражданите и гостите на Бургас на 23 август /събота/ от 20.30 часа на сцена Часовника. Съорганизатор на рок - концерта е Община Бургас.
В продължение на 1.30 ч. певецът с неподражаема бленда на гласа и една от най-добрите в момента бургаски банди „Грас" ще разтърсят града с кавър - версии на незабравимите „Куин", „Ван Хален", Мадона, Сийл и мн. др. Рок - вокалът Джеф Скот Сото ще изпълни и свои авторски парчета от периода с култовия китарист Ингви Малмстийн и групите „Талисман" и „Джърни".
Звездата на световната музикална сцена има над 60 албума с негово участие зад гърба си. В тях изпълнителят си партнира с редица невероятни китаристи и музиканти - „Ван Хален", Аксел Руди Пел, Браян Мей от „Куин", Глен Хюз, басист и вокалист на рокдинозаврите „Дийп Пърпъл", с когото са лични приятели и много др. Въпреки участията му в хеви - метъл и хард - рок банди, певецът предпочита по-мелодичните и солови изпълнения. В последните години в музикалните среди името на Джеф Скот Сото се спряга за бъдещ вокалист на легендарните „Куин". От известно време изпълнителят развива успешна самостоятелна кариера.

Черноморски Фар



Прочетено: 5280 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
1
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
НЕБЕСЕН ПОГЛЕД след кафето хотел приморец Рибарското селище край Бургас Spirit of Burgas pepi Конкурс прическа Бургас 2009 КАСТИНГ  ЗА  МОДЕЛИ - AF  MODELS - гр. Бургас Конкурс прическа Бургас 2009 къща над р-нт Аз и моя първи  братовчед Росен
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development