Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Санкционират ПП „Странджа” заради технофеновете край Варвара



Ключови думи:
19 Август 2008, Вторник





Ще санкционират Община Царево и ПП „Странджа”, ако не са осъществили контрол върху проявата на технофеновете 19.08.2008
Ако Община Царево и Природен парк „Странджа” не са изпълнили ангажиментите си по опазването на района край Варвара, където са се събрали технофенове, ще бъдат санкционирани от РИОСВ-Бургас. Това каза директорът на РИОСВ-Бургас Симеон Симеонов, предаде Агенция "Фокус". По думите му ръководената от него структура е издала предписание на Община Царево и на Природен парк „Странджа” във връзка с технофеновете край Варвара. Предписанието е за поддържане на чистотата в района. „Аз имам правомощия, ако те не могат да си свършат работата, да ги накажа. Ако не са си свършили работата, ще накажа и ПП „Странджа” и Общината”, каза Симеонов. Двете структури ще понесат санкции, ако не са прокотролирали дали технофеновете имат химически тоалетни, ако не са наясно колко души лагеруват там и ако не са ги заградили и ако не са въвели някакъв порядък в района.
„Общината е стопанин на територията и е длъжна да следи за опазването на околоната среда и обществения ред. Общината си е длъжна да се грижи за района”, каза Симеонов и добави, че решаването на проблема е от компетенцията на ПП „Странджа” и Общината.


Прочетено: 4357 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Созопол ПЕПИ pepi Spirit of Burgas Воробей от страха полез на стенку Детски къщи Teddys house залез над ез.Вая-Бургас.JPG Курсове по Регресивна Терапия в Институт за Регресивна и Реинкарнационна Терапия – Уъркшопове – Индивидуални сесии по регресия Странджа Машините на Леонардо хубава вечер
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development