Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Концерт на духовия оркестър на ВМС в Созопол



Ключови думи:
11 Август 2008, Понеделник





Празничен концерт по случай 129-та годишнина от създаването на военноморските сили на република България събра стотици жители и гости на града на Амфитеатъра. Концертът бе изпълнен от Представителен духов оркестър на ВМС на Република България, който навършва 124 години от създаването си. Под диригентството на капитан Трети ранг Мирослав Трифонов бяха изпълнени популярни армейски маршове и музикални произведения на световни композитори. Публиката посрещна музикалните изпълнения с бурни аплодисменти и многократно „бис”, което превърна събитието в истински празник.


Послучай празника на ВМС поздравление от името на кмета на община Созопол  Панайот Рейзи поднесе зам.кмета Катя Стоянова и връчи поздравителен адрес до Съюза на офицерите и старшините от запаса и резерва в Созопол на председателя на съюза капитан Първи ранг о.з. Казанджиев. „Надявам се вашето родолюбие и активност в обществения живот на Созопол да станат част от общите ни усилия да работим за доброто и благото на жителите на община Созопол”- се казва в поздравителния адрес от кмета на община Созопол Пананйот Рейзи до Съюза на офицерите и старшините от запаса и резерва.

Поздравителни адреси послучай 129-та годишнина от създаването на ВМС на РБългария бяха изпратени от имета на кмета Панайот Рейзи до вицеадмирал Минко Кавалджиев командващ ВС на РБългария и до бригаден адмирал Георги Мотев командващ Военноморска база- Бургас.



Прочетено: 4439 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
 мебели,кухни,вградени гардероби,спални,легла,секции,антрета,детски стаи,мебели за хола,офис мебел по поръчка 6 Конкурс прическа Бургас 2009 ИЗОСТАВЕНАТА ФРЕГАТА До другото лято централна градска тоалетна Бургас-моста Стилът на знаменитостите КРАСИВИ И ПОЛЕЗНИ НЕЩА! Лятото ПАРЦЕЛ В ПАЗАРДЖИК Осенний натюрморт
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development