Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Плажен волейбол в Созопол



Ключови думи:
10 Август 2008, Неделя





Четвъртият турнир от веригата по плажен волейбол M-Tel Beach Masters "08 се проведе този уикенд (8-10 август) в най-стария град по бългаското черноморско крайбрежие - Созопол. 


Участие в основната схема взеха 12 мъжки и 12 дамски бългаски двойки. При проведените квалификации в четвъртък 23 мъжки двойки се бореха за четири места. Между тях бяха и доказани състезатели като национала Данаил Милушев със съотборник Николай Миронов и Веселин Димчев в отбор със Светозар Христов. И двете двойки обаче не се класираха за турнира. Загуба претърпя и центърът на Лукойл Нефтохимик Николай Николов със съотборник Богдан Гагев. 


Днес се проведоха полу-финалите и финалите на последния турнир на Черноморието. На трето място при жените се класираха Диана Малинова и Русена Сланчева, който победиха Анелия Ленкова и Цветелина Петрова (1:2). Отборът от Варна Евгени Петков и Любомир Стойков не успяха да надиграят Балканските шампиони от 2007 г. Милен Стоянов и Борис Янков и така останаха на четвърто място в класирането (2:0). Евгени Петков навърши днес 31 години. 


На финал се срещнаха двойките Диана Филипова - Лора Илиева и Ася Динова – Светлана Ангелова. Диана и Лора спечелиха първото място с резултат 2:0. Това е първата победа на Диана, откакто не играе заедно с Мария Йосифова. Предстои тимът на Константин Митев и Мирослав Градинаров, както и на турнира във Варна, да се срещне с Невен Нешев и Николай Колев в борба за първото място.


Volkswagen – една от най-добре утвърдените автомобилни марки на българския пазар, е вече официален превозвач на M-Tel Beach Masters.


"Порше БГ" - оторизираният вносител на Vоlkswagen за България, е вече официален превозвач на веригата турнири по плажен волейбол M-Tel Beach Masters. Компанията подкрепи най-престижния турнир по плажен войлебол, като предостави автомобили за участниците и като се включи по различни атрактивни начини в събитията, които са част от програмата на турнирите. 

 



Прочетено: 3854 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
св. Николай Чудотворец небе ИЗОСТАВЕНАТА ФРЕГАТА Театър за драма. опера и балет, Бургас Щрауси край Грудово Ива цвят Вила Колор-къща за почивка в Троянския балкан Театър за драма. опера и балет, Бургас Театър за драма. опера и балет, Бургас. Регулиращи Кокили за Шпакловка и Oкачени тавани до паркинга на
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development