Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

ДПС и БСП подготвяли покушение срещу Борисов



Ключови думи:
30 Юли 2008, Сряда





"ДПС и БСП подготвят ситуацията - ако нещо се случи с мен - опит за покушение, убийство, да го припишат на евентуални мои конфликти в миналото, а аз такива не съм имал. Те почват да подготвят обстановката в тази посока и си правят алиби в момента", заяви пред Би Ти Ви столичният градоначалник.

„Защото тогава няма Борисов, няма проблем", допълни той. По този начин кметът на София коментира информацията, че му е назначена засилена охрана, тъй като имало опасения за нападение срещу него. "НСО ме охранява след сигнали от чужбина, но охраната не е засилена", уточни Борисов.

Слухът за политическото и физическо му отстраняване се пуска от БСП и тайните служби и цели, ако това се случи, то да бъде приписано на миналото му като спортист и бизнесмен, отбеляза още лидерът на ГЕРБ. „При моите пътувания в чужбина пращат по четири екипа да ме охраняват", допълни Борисов. Той каза, че при посещение в Германия по времето, когато е бил главен секретар на МВР, са пращали по два бронирани джипа за охрана, заради операциите, които е провеждал и "са треперели над него". По думите му самият той е запушил стотици милиони левове в Софийски имоти, Топлофикация, Южен парк, Мария Луиза, концесията за чистота.

Лидерът на ГЕРБ заговори и за освобождението от длъжност на Румен Петков и повдигна въпроса защо е станало това - поради некадърност или във връзка с корупцията.

„Те са длъжни да дадат оценка защо е махнат. Не бива да се забравя, че Румен Петков арестува братя Маринови и Митьо Очите, а това може да е подразнило някого", подчерта Борисов.

Ето и по-голямата част от интервюто:

http://www.globusnews.net/index.php?option=com_content&view=article&id=855:2008-07-29-10-01-47&catid=115:novini&Itemid=319



Прочетено: 15179 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
582
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Ремонт носачи Казанлък Spirit of Burgas На Вая pepi Пожарната в Бургас Pepi Цъфнали череши Малката Мебелна Фабрика ДИЕЗ Конкурс прическа Бургас 2009 От моста в Слънчев Бряг
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development