Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Бойко Борисов: БСП прати циганите на море



Ключови думи:
25 Юли 2008, Петък





"Организираха циганите да отидат на море за два дни - точно докато представят доклада на Европейската комисия, и нощес ги върнаха да започнат работа отново." Това заяви вчера кметът Бойко Борисов. На въпрос кой е дарил с неочаквана почивка ромите от чистотата той уточни, че акцията идвала от БСП. Тази версия за проблема с извозването на софийските отпадъци през последните няколко дни сподели в четвъртък столичният кмет Бойко Борисов. Вчера контейнерите осъмнаха с табели с надпис "Гарантирано от ГЕРБ". "Абсолютен умисъл е това, което се случи в този момент. Като гледам БСП какви плакатчета размахва", продължи генералът.
В сряда Бойко Борисов дори сезира шефа на ДАНС Петко Сертов за неприятната ситуация, която го накара да търси други фирми, които да изчистят боклука. Едва тази сутрин и "Новера", с която общината има договор, е изкарала на улицата своите екипи. "Ако концесионерът не гарантира, че подобни неща няма да се случват повече, през март, когато ще текат конкурси за пет района, ще бъдат актуализирани и останалите райони", заплаши кметът "Новера".
Междувременно младият член на БСП Цветан Фиков призна пред "Всеки ден", че той лично е слагал плакатите по контейнерите. "И за да спестя пари на данъкоплатците, отидох днес заедно с доказателства и снимков материал да се предам пред общината", разказа той. Социалистът чакал един час ДАНС да дойде да го арестува, но понеже никой не дошъл, той се прибрал вкъщи. Той изпрати снимковите доказателства на "Всеки ден" поради липса на интерес към тях от страна на ДАНС. "Не знаех, че нещата ще ескалират до такава степен, бях на една ръка разстояние от кмета, но той не дойде", добави Фиков. Той сподели, че 20 дни с колегите му са събирали пари, за да изпратят циганите на ол-инклузив на Слънчев бряг. "Готов съм да предоставя трите си имена и ЕГН-то си на ДАНС и да съдействам на властите, за да не харчат пари да ме издирват. Тук съм на Позитано", каза накрая Цветан Фиков.


Прочетено: 2882 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
паметникът на Руската армия Черноморец-Поморие Американски Кокили за Строители Париж - моста на Александър 3-ти Конкур глазами зрителя Флора Бургас 2009 Флора Бургас 2009 kss Международен Семинар на фризьорите София Гиацинт Аз в Лондон Лутън
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development