Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Йоан влезе в кабинет срещу кметството



20 Юли 2008, Неделя





Фирмата на Костадинов е само на 200 метра от прозореца на Димитър Николов
Йоан Костадинов, който ни управлява 12 години от достолепния си кабинет на втория етаж в мраморния палат с белите колони на ул.”Александровска” 26 и се вписа в историята на Бургас като кметът с най-дълъг мандат, явно не иска да напуска аурата на властническото място. Той е наел офис на ул.”Възраждане”7, само на 20 метра от пресечката на “Богориди” при бившото кафе “Пирин”-чето. Новият му кабинет се намира на втория етаж в новопостроена офис сграда в различни нюанси на зеленото. По въздух отстои на не повече от 200 метра по диагонал  от кметския кабинет, където през есента седна лидерът на ГЕРБ Димитър Николов. “Фактор” е първата медия, която узна къде ще продължи трудовия си път екскметът, за когото месеци наред се спрягаха всевъзможни варианти – от посланик в Москва, през член на пристанищния борд, до отварянето на транспортна фирма.
Сградата има специален пропускателен режим. Засега в нея е населен само вторият етаж – там където ще е фирмата на Костадинов. Няма табелки и указания за живот в нея. За да се добереш до офиса, трябва да те запишат при охраната на партера,  след това да се убедят дали действително има уговорка за достъп и едва тогава посетителят получава електронна карта, която с магнит да задвижи асансьора.

Пълният текст

http://factor-bs.com/news-3933.html



Прочетено: 2879 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
2
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Първа копка Долно Езерово парапетът до вместо сняг на Коледа успях! пепита Руски паметник, Бургас моите цветя pepi Източнокатолическата черква Spirit of Burgas Конкурс прическа Бургас 2009 Pepi
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development