Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Царево пак блесна със строителен скандал



14 Юли 2008, Понеделник





Царево пак блесна със строителен скандал: Център за обучение на кадри с хотелска част се строи в разгара на сезона.
Въпреки издадената през месец май заповед за забрана на строителните и монтажни работи по Черноморието, на територията на община Царево е започнало изграждането на комплекс, на който самата община е възложител. Става въпрос за строящият се в момента, в близост до плажа, център за обучение на кадри в туризма, който е съвместен проект на Царево и Министерството на труда и социалната политика. В издадената от кмета на Царево заповед се забраняват строителните работи в Царево, Ахтопол, Лозенец, Варвара, Синеморец, Резово от 15 май до 1 октомври с две изключения: случай на аварии, които трябва да бъдат незабавно отстранени и строежът на въпросния център. Самите туристи, жертви на непрестанния шум, прах и движение на бетоновози сигнализираха за проблема.
Но въпреки оплакванията от почиващите и забраната за работа между 14 и 16 часа, кметът Арнаудов заяви, че центърът все пак трябва да е готов в срок, т.е. до края на лятото.
Възмутени собствениците на хотели в района коментират, че колкото и добър да е проектът, не може да се строи в разгара на сезона и след като има забрана за строителство, тя трябва да се спазва от всички.


Прочетено: 2563 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
пепи МАРИНА КЕИП Конкур глазами зрителя Кукерландия 2011, Ямбол централна градска тоалетна Казанчето, Странджа ahtopol Аз  Eroapteka Преминаването забранено! Бургас, ФЛОРА 2008
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development