Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Търговската палата на Модена и хотел Планета организират дегустация на вкусни блюда от типичната местна кухня. Утре вечер в *ХЕЛЕНА РИЗОРТ *ще се състои официална вечеря в суши ресторанта на комплекса.



27 Юни 2008, Петък





Търговската палата на Модена и хотел Планета организират дегустация на вкусни блюда от типичната местна кухня. Утре вечер в *ХЕЛЕНА РИЗОРТ *ще се състои официална вечеря в суши ресторанта на комплекса.
Желанието на организаторите е да запознаят търговски компании, вносители, дистрибутори, собственици на магазини за хранителни продукти, ресторанти и фирми за кетъринг от балканските страни със световноизвестните хранителни продукти от областта Модена, Италия. Официалното откриване е днес – 27.06. 2008 година в петзвездния хотел Планета, където гостите ще бъдат посрещнати и настанени. Ще присъстват представителите на посолството на Италия у нас, президентът на ПРОМЕК г-н Пиетро Одоричи и директора на ПРОМЕК г-н Джанкарло Дзанини. На специален щанд в залата посетителите на дните на моденската кухня в Слънчев бряг ще има експозиция на всички фирми, участници в събитието. След официалната част предстои незабравима дегустация на блюда от типичната моденска кухня, които включват видове предястия и сосове, приготвени на базата на традиционния балсамов оцет на Модена. Ще бъдат приготвени блюда с прясна паста, в комбинация с типичните вина от региона на Модена. Всеки ще може да опита изкусителните основни ястия и десерти. Специалното меню ще бъде приготвено и представено от майстор готвача Роберто Макиони, който е представител на организацията „Модена а Тавола”, обединяваща най- престижните ресторанти в италианската провинция. Всяка една от италианските фирми ще бъде на разположение за разговори. Вечерта е предвидено и модно ревю на моденски фирми, които имат свои представители в България. Световноизвестният италиански оркестър „Казадей” ще представи невероятен спектакъл, който би задоволил и най- претенциозните вкусове на публиката. Утре вечер в новия суши ресторант на Хелена Ризорт отново в Слънчев бряг, е предвидена официална вечеря, в изискана, стилна и неповторима луксозна обстановка. На място могат да бъдат предоставени, както пълна информация за продуктовата гама на италианските фирми, така и възможност за директни контакти и внос на тези стоки в България. По време на дните на моденската кухня в Слънчем бряг ще бъдат представени следните компании: „ Gruppo Coltiva Srl” , „Toschi” , „ Pastificio Rossi” , „ Parmareggio” , „Grandi Salumifici Italiani Spa” , „ Azienda Agricola Sante Bertoni” , „ Alis Srl” , „ Capricci del Bosco” и „ D’Autore”.


Прочетено: 3565 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Международен Семинар на фризьорите София Поглед към Бургас през залива Флора Бургас 2009 вечерен Бургас Европейка ahtopol жажда за светлина Красимир Балъков докато ние спи, те творят аз
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development