Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

GLOBUL РАЗПРОСТРАНЯВА СПЕЦИАЛНА ЛИСТОВКА СЪС СЪВЕТИ ЗА БЕЗОПАСНО ШОФИРАНЕ В БУРГАС



Ключови думи:
10 Юли 2008, Четвъртък





За втора поредна година GLOBUL стартира национална акция за насърчаване разумното използване на мобилни телефони по време на шофиране - “Шофирай безопасно! Говори с HANDS-FREE!". Целта на кампанията е повишаване на безопасността на всички участници в движението. Посланик на инициативата тази година е Владимир Арабаджиев - първият и единствен български състезател във Формула 3000 през 2007 г. и единственият български пилот в най-популярната подготвителна серия преди GP 2 и Формула 1 – Формула Мастър.
Според звездния ни пилот, важните прилики между любителското шофиране и професионалния автомобилен спорт са две – задължението да спазваш правилата и фактът, че и в двата случая са необходими и двете ръце, за да се управлява автомобилът успешно и без произшествия. От тук нататък - скоростта, поемането на риск, средата и условията, са коренно различни и шофьорите не трябва да се изкушават да се държат като на състезателната писта.
С кампанията “Шофирай безопасно! Говори с HANDS-FREE!"  професионалният автомобилен състезател Владимир Арабаджиев и GLOBUL напомнят, че шосето не е писта и че удоволствието от шофирането се крие в доброто изпълнение, а не в безразсъдните действия.
В периода 8 - 18 юли акцията ще обхване и най-големите морски градове – Варна и Бургас.
Акцията тази година започна на 16 юни в София и Пловдив, като до 4 юли в тези градове екипите на GLOBUL раздаваха по най-натоварените кръстовища и паркинги специална листовка "7 причини да използваме устройство hands-free, когато шофираме и говорим по телефона" и стикери за автомобил със слогана на кампанията.

 

GLOBUL e търговската марка, с която Космо България Мобайл ЕАД предлага мобилни телекомуникационни услуги в България. Компанията е 100% собственост на COSMOTE, мобилният оператор с най-широко присъствие в Югоизточна Европа. Към края на март 2008 г., GLOBUL има близо 3,9 милиона потребители, а услугите на компанията са достъпни за 99,95% от населението на България и на 98,68 % от територията на страната. Към края на март 2008 г. абонатите на COSMOTE Group достигнаха над 16 милиона в страните от Югоизточна Европа.



Прочетено: 2836 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Бургаският кей жълто и сиво Spirit of Burgas палма Строеж с кран созопол витраж3 аз Пони тоже кони Река Сена, Париж от Бутик
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development