Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Пускат кафето на общината за граждани



12 Юни 2008, Четвъртък





От седмица отвори врати обновеното кафене в сградата на  община Бургас. Ремонтът е направен от общинската фирма “хляб и Хлебни изделия”, която стопанисва и помещението. Замислено като място за отдих на служителите от сградата с колоните, общински съветници и журналисти, то стои празно. Близо 40 минути вчера  точно по обедно време в него влезе само един служител на Териториална дирекция.
Повечето от работещите в администрацията продължават да бягат в обедната почивка в близките до общината кафенета, защото там могат да пушат.
Едно от местата в сградата на общината, което е зона за  пушачи, е  пространството пред пресцентъра на община Бургас. Там съветници и журналисти се събират за по цигара, в последно време членовете на постоянните  комисии дори излизат пред самата  сграда на площада. Другото място, където чиновниците  пушат, е четвъртият етаж на общината.  Някои от тях тайничко се молят поне едно от сепаретата в обновеното кафене  да бъде обявено за пушачи, иначе ценоразписът  напълно отговаря на заплатите на чиновниците и се конкурира със заведенията извън сградата на общината.
Барчето може да се похвали с нов асортимент кафе, което няма нищо общо с това, което помнят служители и журналисти отпреди година. Кафето струва 79 стотинки, капучиното е 1,20 лева, а студеният чай -1 лев. 
Засега кафенето е отворено с работното време на общината, но се обмисля вариант да заработи и за граждани след 18 часа, когато влезе в сила новият пропускателен режим  в общината и се отворят допълнително врати.
Не се отваря възможност кафенето да отвори пространство и за пушачи, довериха от община Бургас. Всичко се обяснявало с Европа, където на обществени места не се пушело.
пълният текст: http://www.factor-bs.com/news-3437.html


Прочетено: 2510 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Роза В Несебър Жреци на музите 2009 Мандарин през гората, до морето pepi Във висините Списание Влъхвите газ къща пчела
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development