Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Белгийският посланик гледа реванша между Брюж и Локо Пв в Бургас



03 Август 2004, Вторник


Автор: Burgas Info



Посланикът на Белгия Филип Беке ще наблюдава реванша от ІІ предварителен кръг за Шампионската лига между Локомотив(Пловдив) и Брюж. Мачът ще се играе на стадион "Нафтекс" в к/с "Ллазур". Началният час на срещатата е 21. Заради двубоя утре от 12 до 23 часа ще бъде забранена продажбата на алкохол и спритни напитки в заведенията и обектите, намиращи се в близост до стадиона. Забраната важи и за обектите в морската градина и северния плаж. През изминалия сезон Брюж заеха 2- ро място в първенството си. Пред тях остана единствено вечния им конкурент Андерлехт. Старши трньор на Брюж е Тронд Солиед. Звездата на тима през изманалия сезон беше Мендоса. След отличните му изяви обаче той бе продаден. В момента над всички се откроява хърватина Бошко Балабан. Нападателят бе закупен от Астън Вила и веднага се приобщи към новия колектив. Именно той отбеляза и двата гола за белгийците в първия двубой срещу Локомотив (Пловдив). Вероятен състав на Брюж за реванша: Стийнен, Серебреников, Корнелис, Розенал, Гвоздеников, Стойка, Симонс, Блондел, Балабан, Сетернс, Виктор. Отборът ще отседне в бургаския хотел "Мираж". Днес в 13:40 белгийците кацнаха на летището в Сарафово. При пристигнето си отборът демонстрира спокойствие и оптимизъм. Никой от футболистите не вярваше, че има и малка вероятност да отпаднат. Старши- треньорът на тима Тронд Солиед заяви, че Брюж няма да има никакви проблеми с преодоляването на Локомотив. "Не вярвам, че ще успеят да ни вкарат гол. Локомотив в сериозен отбор, но определено ние сме по-класни. Няколко играчи от вашия тим ми направиха впечатление, но няма да назова имена. Иначе очаквам труден двубой, но знам, че ние ще сме крайните победители"- заяви норвежкият наставник след пристигането си в Бургас.
Българският им съперник във втория предварителен кръг на шампионската лига Локомотив (Пловдив) триумфира с титлата за шампионат 2003/2004.Това се случи за пръв път в тяхната история.Само преди два дни пък пловдивчани завоюваха и Суперкупата на страната.Най-големия успех,постигнат от "смърфовете" в европейските турнири е 1/16 финал за купата на УЕФА.Президент на клуба е Герги Илиев,а изпълнителен директор Емил Наков.Всички отличия тимът завоюва под ръководството на Едуард Ераносян. Етническият арменец е дългогодишен футболист именно на този тим.Един от най-тъжните периоди в историята на пловдивското Юве е отпадането им в "Б" група.След няколко години престой във втория ни ешалон,Локомотив се обединява с Левски (Кю стендил).Тогава кюстендилци са завоювали бронзовите медали в първенството и по този начин Локо се връща по служебен път сред майсторите.От тогава те са неизменно сред футболния елит на България.


Прочетено: 3244 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Бургас, ФЛОРА 2008 Връзка pepi Семейство на плажа Бургас, ФЛОРА 2009 Цвете успях! Пътна помощ Бургаският мост Предлагаме инкубатори за люпене на яйца оферта заем Машините на Леонардо
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development