Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Продуцентска компания Арт БГ: "Българите заслужават да чуят и видят само най-доброто. И ние им го доставяме"



Ключови думи:
04 Май 2008, Неделя






Малко са продуцентските къщи, които предлагат стойностни идеи, но за щастие ги има. Арг БГ (www.artbulgaria.org) предлага креативност, новаторски решения и стандарт, напълно отговарящи, както на българския, така и световния пазар. Арт БГ ООД (http://www.artbulgaria.org/) има за цел да организира, представя и реализира артистични прояви на изпълнители от различни жанрове, в България, и в света.
Компанията се стреми да налага критерии, което несъмнено я превръща във фактор, с който да се съобразява конкуренцията в страната.
Целите на екипа работещ за осъществяването на Ващите идеи, са съобразени с изискванията поставени от динамиката на развитието на културния пазар в България. Начело на продуцентската къща е Даниел Стефанов http://www.artbulgaria.org/static_info.php?id=7, който през последните 5 години е работил с ансамбъл “Българе“ като изпълнителен директор.За организирането на концерти на българския пазар фирмата работи със сътрудници в областта на PR и рекламата, които са едни от най-добрите в страната, както и специалисти, които са високо квалифицирани в областта на организирането на културни прояви. Компанията разполага с осветителна и озвучителна системи, система за сценични пироефекти и мултимедиа. Цялостната работа по поректите разработвани от фирмата, e съпътствана от високото ниво, което прадлага екипът при консултирането, изготвянето и реализацията им.
Компанията работи с български формации от различни жанрове: Танцово шоу “Танца на вятъра“ – един съвременен български спектакъл Фолклорна група “Булритъм“ – богатството на българския фолклор Ансамбъл за македонски песни “Илинден“ – автентичния фолклор Камерен хор за църковни песнопения “Еуфоника“, както и камерни състави и индивидуални изпълнители. Професионализма на Арт БГ е признат и по света.
По покана на продуцентскаа къща в България ще гостуват Държавен академичен ансамбъл за народни танци Игор Моисеев  и Lord of the Dance. За програмата на представленията: http://www.artbulgaria.org/events.php


Прочетено: 7819 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
1 Конкурс прическа Бургас 2009 Лалета от Бутик Вече съм голяма трансвагон Флора Бургас 2009 Конкурс прическа Бургас 2009 красиви по всяко време pepi Дива свиня зад решека Бургас, ФЛОРА 2009 Републиканска след ремонта
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development