Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Семеен еко-празник за разделното събиране на опаковки в Поморие по повод Празника на града.



01 Май 2008, Четвъртък





Весел и незабравим спектакъл за малки и големи под мотото: „Бъди модерен! Събирай разделно!”. Цели семейства, приятели, роднини или само познати ще играят, ще се забавляват и ще печелят награди заедно.

На 7 май 2008 г. /сряда/  пред кафе „Градина” в центъра на Поморие
Начало: 17.00 часа
Хората, които донесат празни опаковки и ги изхвърлят разделно в трите цветни контейнера на ЕКОПАК /син – за хартиени и картонени опаковки, жълт – за пластмаса и метал и зелен – за стъкло/, ще получат подарък-изненада. Всички присъстващи ще се включат в томболата за голямата награда на ЕКОПАК  - контейнер за разделно събиране у дома.
От Поморие започва турнето на пътуващите екипи на ЕКОПАК в повече от 80 общини-партньори. Спектаклите са част от кампанията „Бъди модерен! Събирай разделно!”, която стартира през април в цялата страна. Нейната цел е да мотивира хората да разделят отпадъците и да допринесат за чистотата и благосъстоянието на своя град. За събраните количества годни за рециклиране отпадъци от опаковки в трите цветни контейнера, ЕКОПАК ще направи подобрения в градската среда по определена схема: за 1 тон събрани хартиени опаковки – ще бъдат засадени 13 дървета; за 1 тон събрани стъклени опаковки – ще бъдат реновирани 10 улични лампи; за 1 тон събрани пластмасови/метални опаковки – ще бъдат предоставени eнергоспестяващи лампи за детска градина или училище.



Прочетено: 3519 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Община Бургас пепита Несебър Площад Тройката, Бургас Spirit of Burgas Конкур глазами зрителя Welcome Колоски на белом фоне Роза Мебелна Фабрика ДИЕЗ
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development