Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

137-мо ниво покри Германос в Играта на веригите.



Ключови думи:
20 Април 2008, Неделя






В Бургас веригата ГЕрманос има вече 5 магазина. Най-новият беше открит на 18.Април  - миналата седмица. Според Германос - те заемат първо място на пазар на мобилни технологии, с което предизвикват конкурентите си. За последните 6 месеца са открити 10 магазина, с което бройката им нарастна на 137.
Пазарът на телекомуникации в България се развива изключително динамично. В момента остава веригата наистина да научи служителите си, които са станали 800 ежедневно да се грижат за по-доброто обслужване на клиентите. Както казва къдравелкото от рекламата – само с една разходка до Германос да могат да видят и купят най-новите продукти на световните производители.
Има лек проблем с роуминг-а на другите мобилни български мобилни оператори при прескачане до Гърция, но Германос обещали да лобират и в тази насока.
Германос Телеком България EАД е част от гръцката група компании Germanos. Германос
Справка: Телеком България стартира първата професионална верига магазини за телекомуникационни продукти и услуги в България през 2000 г., като с това дава началото на организираната търговия с технологични продукти в страната. Веригата е специализирана в предлагането на продукти и услуги в сферата на телекомуникациите – мобилни телефони, пълна гама аксесоари и всички услуги на GLOBUL, собственост на COSMOTE SA.


Прочетено: 2959 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
хотел Машините на Леонардо РК Конкур глазами зрителя Международен Семинар на фризьорите София залез Флора Бургас 2009 Лятото Секс шоп в град Бургас, многообразие на еротика.. Весела вместо сняг на Коледа
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development