Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Българските участници в Евровизия 2008 покориха Украйна



Ключови думи:
06 Април 2008, Неделя





Тридневно гостуване в Киев постави старта на международното турне на Deep Zone и Balthazar за промоцията на българската песен в Евровизия 2008. До края на месеца турът ще премине още през Малта, Великобритания, Португалия и Хърватска.

Независимо от огромния медиен интерес към визитата на американския президент Джордж Буш, която съвпадна с посещението на българските звезди от Евровизия в Украйна, националните и столични медии обърнаха силно внимание на многобройните изяви на Deep Zone и Balthazar. Още с пристигането си групата успя да попадне в централните новини на ТВ Киев, чийто екип улови тяхното импровизирано представяне на DJ, Take Me Away на един от главните площади в Киев.

По време на целия си престой в украинската столица българските изпълнители бяха посрещани с отворени обятия от всички местни журналисти, които горещо приветстваха атрактивните музиканти. Програмата им включваше над 25 интервюта за национални медии, сред които най-популярната украинска музикална телевизия M1 и местния клон на МTV.

Deep Zone и Balthazar бяха и на ръба на поставянето на нов световен рекорд, участвайки за два часа в сутрешните блокове на всички най-гледани ефирни украински телевизии, с общ рейтинг над 25 милиона зрители. Междувременно българските участници в Евровизия 2008 дадоха и редица интервюта за радио станции (Lux FM, Europa Plus, Gala-Radio, NRJ Radio) и други телевизии.

Украинската национална телевизия пък направи ексклузивен репортаж за България, включващ интервю с посланика ни в Украйна, представяне на най-големите родни градове, национална кулинарна рецепта и за десерт – Deep Zone и Balthazar наживо с тяхното ултрамодерно шоу.

Специално внимание на нашите представители в Евровизия обърна и най-популярното музикално шоу в Украйна – “Dyvys” на канал TET – които следваха Deep Zone и Balthazar в рамките на един цял ден и направиха 20-минутен портрет за тях и българското парче.

Доволни и развълнувани Deep Zone и Balthazar се завърнаха усмихнати в София, готови да щурмуват следващите дестинации от промоционалното турне на българската песен в Евровизия.  

www.bnt.bg



Прочетено: 3420 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
БГ СМЕШКИ Кукерландия 2011, Ямбол Лятото Флора Бургас 2009 Машините на Леонардо Дружинката витраж1 Мебелна Фабрика ДИЕЗ Йордановден 2011, Бургас - от Тина АВТОСЕРВИЗ Забранено за нудисти
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development