Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Криминална хроника



20 Март 2008, Четвъртък





І. РАЗКРИТИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ :     
На 18.03.т.г. служители от РПУ Руен са установили извършителите на кражба на около 40 м. от магистрален оптичен кабел за Варна, преминаващ в покрайнините на с. Ябълчево, общ. Руен - това са : две непълнолетни 16 годишни момчета от с. Ябълчево, които са предали кабела на преминаващи прекупвачи. Работата по случая продължава от служители на РПУ Руен.              

ІІ. ПАБ :
На 19.03.т.г. около 14.00 ч. в РПУ Камено е получено съобщение за горящ лек автомобил «БМВ Х 5», между селата Полски извор и Тръстиково. Установено е, че автомобилът / който е със софийска регистрация и е ползван от 25 годишен мъж от Самоков/, се е самозапалил по време на движение и до идването на противопожарния автомобил, е изгорял напълно. Вероятната причина за инцидента : възникване на внезапна техническа неизправност в лекия автомобил.     
На 19.03.т.г. около 10.05 ч. в Първо РПУ Бургас е получено съобщение за възникнал пожар в гараж на автомобилен спортен клуб «Вронос», разположен зад стадион «Черноморец». Установено е, че огънят е възникнал при опит за смяна на потапяща бензинова помпа в резервоара на л.а. «Форд ескорт» от 43 годишния И.К. и 30 годишния П.П., и двамата от Бургас. Мъжете, са ползвали за осветяване под автомобила ел. крушка от 12 волта, когато внезапно в задната част на лекия автомобил възниква пожар, вследствие на който «Фордът» е изпепелен напълно, а И.К. и П.П. са получили изгаряния. И.К. е настанен в «Реанимация» на МБАЛ Бургас с около 20 % изгаряния - ІІ-ра степен по главата и тялото, както и изгаряния на дихателните пътища, а П.П. е настанен в Трета хирургия с 1-2 % изгаряния по лицето и ръцете, без опасност за живота. Огънят е потушен от два противопожарни автомобила с осем огнеборци. Работата по случая продължава от служители на Първо РПУ Бургас.



Прочетено: 2803 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Пролет на село Професиоанални Американски Кокили за Строители Конкурс прическа Бургас 2009 Странджански извор Семейство на плажа Созопол. морето Аз И Брат ми  с децата . Камини CLAM Заслон в местност Силкосия Забранено за нудисти Конкурс прическа Бургас 2009 За Майсторите!!!!!!!
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development